• PRO TV
  • Alex Ashraf, acuzat de Oana Zăvoranu că i-a cheltuit banii cu amanta: „A cheltuit 162.000 de euro din banii mei”

Alex Ashraf, acuzat de Oana Zăvoranu că i-a cheltuit banii cu amanta: „A cheltuit 162.000 de euro din banii mei”

Alex Ashraf, acuzat de Oana Zăvoranu că i-a cheltuit banii cu amanta: „A cheltuit 162.000 de euro din banii mei”

Oana Zăvoranu tună și fulgeră după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf. Femeia de afaceri îl acuză că a cheltuit, din banii ei, peste 160.000 de euro cu amanta cu care o relație de un an și jumătate. 

Oana Zăvoranu a anunțat că divorțează, dar nu mai păstrează tăcerea în legătură cu ceea ce se întâmplă între ea și fostul partener. Aceasta susține că Alex Ashraf a cumpărat bunuri materiale pentru iubita lui, folosindu-se de banii care nu îi aparțineau.

Aceasta susține că fostul ei partener i-a cumpărat amantei casă, mașină și a plătit inclusiv pentru operațiile ei estetice, suma totală fiind de 162.000 de euro. 

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu nu regretă banii pierduți sau faptul că a fost înșelată, ci doar faptul că Alex Ashraf a călcat strâmb cu o femeie nu la fel de bună precum este ea.

„Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162.000 de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a spus Oana Zăvoranu pentru Viva.

Recent, Oana Zăvoranu afirma că nu există nicio problemă între ea și Alex Ashraf, specificând doar că, într-adevăr, așa cum se întâmplă în orice familie, și între ei doi mai există probleme, dar pe care le soluționează foarte repede.

Mai mult decât atât, actrița își prezenta relația ca fiind una reală, ce nu poate fi doborâtă de nimeni și de nimic. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri legate de o relație extraconjugală a lui Alex Ashraf, lucru pe care Oana Zăvoranu l-a negat.

Mai mult decât atât, a amenințat cu procese, dacă cineva va mai spune că ea și soțul ei, la acea vreme, au probleme de această natură. 

 

Sursa: Facebook, Instagram 

VEZI ȘI VIDEO   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni