• PRO TV
  • Cu ce se ocupau, de fapt, părinții lui Călin Donca, înainte ca acesta să devină un puternic om de afaceri

Cu ce se ocupau, de fapt, părinții lui Călin Donca, înainte ca acesta să devină un puternic om de afaceri

Cu ce se ocupau, de fapt, părinții lui Călin Donca, înainte ca acesta să devină un puternic om de afaceri

Călin Donca și-a permis să le ofere soției și celor cinci copii pe care îi au împreună o viață bună, datorită situației financiare foarte bune pe care o are. Deși, acum, își poate permite orice, în copilărie, a avut parte de un trai modest.

Călin Donca face parte dintr-o familie modestă, părinții lui având salarii decente și meseriile obișnuite acelei perioade. Chiar și așa, familia l-a încurajat pe acesta să muncească, pentru a-și depăși condiția și pentru a avea o situație financiară mult mai bună.

Tatăl lui ocupa funcția de conducere într-o fabrică, unde era inginer, mama acestuia era profesoară, iar, în timpul liber, femeia se ocupa cu o afacere măruntă, în afara țării.

Părinții lui Călin Donca s-au mutat în Brașov, în urmă cu mai mulți ani, după ceva timp de când el locuia, deja, acolo, cu soția lui, Orianda. Tatăl afaceristului a fost primul care s-a mutat în Brașov, urmând ca, ulterior, acest pas să îl facă și mama milionarului, care locuiește și la Timișoara.

„Mama a fost profesoară și pe lângă serviciu mai făcea și bișniț. Mergea la Sârbi și ducea ceva și aducea altceva în schimb, ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere.

A venit acum la Brașov și locuiește cu mine, dar mama mea mai locuiește și la Timișoara și aici. Ea nu se poate desprinde de Timișoara”, a povestit Călin Donca, în cadrul unei emisiuni online.

Mai mult decât atât, Călin Donca a mărturisit că părinții l-au ambiționat, iar primul succes i se datorează mamei sale, care l-a încurajat pentru a reuși, deoarece și ea își dorea să aibă o condiție financiară mai bună decât cea a majorității.

 

Sursa foto: Captură video, Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni