• PRO TV
  • Pescobar a fost însurat. Cum se înțelege acesta cu mama fiicei sale, după divorț: „Decât să ne spargem capul”

Pescobar a fost însurat. Cum se înțelege acesta cu mama fiicei sale, după divorț: „Decât să ne spargem capul”

Pescobar a fost însurat. Cum se înțelege acesta cu mama fiicei sale, după divorț: „Decât să ne spargem capul”

Pescobar are multe admiratoare în mediul online și, din punct de vedere amoros, nu poate spune că s-a plictisit vreodată. Milionarul a recunoscut că a acceptat să fie amant de mai multe ori, dar acest capitol s-a încheiat.

Chiar și așa, în urmă cu ceva timp, Pescobar a fost însurat cu o femeie care i-a dăruit și un copil. După câțiva ani de relație, aceștia au decis să pună punct căsniciei, deoarece, spune el, lucrurile nu mai mergeau așa cum ar fi trebuit.

De asemenea, un factor decizional important a fost reprezentat chiar de fiica lor, preferând ca aceasta să nu își vadă părinții certați, pentru a crește frumos și armonios.

„Ne-am despărțit, pentru că nu ne potriveam. Decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, a spus Pescobar, în cadrul unei emisiuni online. 

Cei doi continuă să păstreze legătura de dragul copilului și, pentru a se asigura că îi oferă tot ceea ce acesta are nevoie, pleacă și în vacanțe împreună. Mai mult decât atât, Pescobar a mărturisit că ce regretă vis-a-vis de fosta căsnicie este faptul că nu a fost alături de mama copilului său mai mult.

„Mergem în vacanțe. Merg în vacanță cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant”, a mai spus proprietarul de restaurant. 

Cât despre poziția de amant, în care a ales să fie pentru o perioadă de timp, Pescobar a mărturisit că întâlnirile dintre el și femeile cu obligații nu se rezumau doar la plăcerile trupești, ci și la discuții serioase.

Potrivit acestuia, femeile veneau la el atunci când avea unele probleme în căsnicie și, după ce stăteau de vorbă cu el și primeau sfaturi, se întorceau fericite acasă, milionarul considerând că, în acest fel, le făcea un bine și soților înșelați. 

 

Sursa foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni