• PRO TV
  • Cine este femeia cu care Alex Ashraf a înșelat-o, în trecut, pe Oana Zăvoranu: „Vrăjile sunt sport național”

Cine este femeia cu care Alex Ashraf a înșelat-o, în trecut, pe Oana Zăvoranu: „Vrăjile sunt sport național”

Cine este femeia cu care Alex Ashraf a înșelat-o, în trecut, pe Oana Zăvoranu: „Vrăjile sunt sport național”

După ce, la începutul acestei săptămâni, a anunțat că divorțează de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu face o mulțime de declarații pe care le-a ținut ascunse până acum.

Problemele din căsnicia lor, care a durat aproximativ șapte ani, nu sunt de ieri, de azi, iar actrița pare determinată să nu mai ascundă ceea ce a trăit, de fapt, lângă fostul ei partener. Oana Zăvoranu a recunoscut că nu a fost trădată pentru prima dată de cel căruia îi spusese marele „Da”.

Cât timp au fost împreună, Oana Zăvoranu avea doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener și, de fiecare dată când se zvonea că pun punct relației, sărea în apărarea lor. Lucrurile s-au schimbat, însă, odată cu anunțarea divorțului.

Oana Zăvoranu a mărturisit că, în urmă cu patru ani, a fost înșelată de Alex Ashraf cu o „altă femeie ușoară”, care „i-a cheltuit cam jumătate de milion de euro”. La acea vreme, actrița l-a iertat, după ce a aflat că soțului ei îi fuseseră făcute vrăji.

Prin urmare, pentru a scăpa definitiv de această problemă, a cerut ajutorul duhovnicesc, sperând că vor putea forma o familie fericită, așa cum și-a dorit încă de la început. 

„Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum (...) Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. 

Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el”, a povestit Oana Zăvoranu, conform Cancan.

Mai mult decât atât, potrivit sursei menționate anterior, în ultimii ani, Alex Ashraf s-ar fi asigurat că separarea care avea să urmeze de Oana nu îl va lăsa lefter. 

Surse apropiate au precizat că bărbatul ar fi sustras din conturile Oanei, puțin câte puțin, suma de peste două milioane de euro, pe care a folosit-o atât pentru amantele sale, cât și pentru a-și face „culcușul”, așa cum chiar actrița a precizat. 

 

Sursa foto: Facebook, Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni