• PRO TV
  • Alex Ashraf ar fi dependent de jocurile de noroc. Oana Zăvoranu îl acuză că folosea banii familiei pentru amantă

Alex Ashraf ar fi dependent de jocurile de noroc. Oana Zăvoranu îl acuză că folosea banii familiei pentru amantă

Alex Ashraf ar fi dependent de jocurile de noroc. Oana Zăvoranu îl acuză că folosea banii familiei pentru amantă

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf, iar fel de fel de informații despre fostul ei partener încep să iasă la iveală. Bărbatul ar fi fost dependent de jocurile de noroc, lucru ce îl făcea să scoată sume foarte mari din buzunare.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră, la doar o zi de când a anunțat că divorțează de cel cu care a fost măritată aproximativ șapte ani. După ce l-a acuzat că a înșelat-o timp de un an și jumătate, dar și că i-a cheltuit peste 160.000 de euro cu amanta, noi informații ies la iveală.

Conform unei emisiuni televizate, Alex Ashraf ar fi dependent de jocurile de noroc, iar o mare parte din banii pe care îi câștiga împreună cu Oana Zăvoranu „dispăreau” în sălile de jocuri. Mai mult decât atât, dependența lui Alex Ashraf se manifesta în perioada în care afacerile nu le mai mergeau așa de bine.

Oana Zăvoranu a recunoscut că, într-adevăr, întâmpină unele probleme economice, mărturisind că fostul ei partener a plecat de lângă ea atunci când situația era extrem de dificilă. De asemenea, Alex Ashraf este acuzat că a început să premediteze totul, chiar din momentul în care și-a dat seama că banii încep să scadă.

„De când nu am mai avut bani, a început să își facă «culcușul» pentru plecarea pe care o gândea, fiind sigur că, aici, nu o să mai fie mare lucru”, a declarant Oana Zăvoranu, pentru Fanatik.

Cu toate acestea, femeia de afaceri este convinsă că problemele financiare se vor rezolva și susține că tot ce trebuia să facă fostul ei soț era să aibă răbdare, deoarece, într-un fel sau altul, avea să le dea de cap.

Acuzațiile Oanei, însă, nu se opresc aici. Aceasta a precizat că Alex Ashraf se folosea de banii pe care îi aveau împreună pentru a-i cumpăra apartament amantei, dar și alte bunuri, printre care se numără o mașină și mobilă nouă.  De asemenea, potrivit spuselor ei, nici vacanțele nu i-au lipsit, nici „spa-urile, operațiile estetice”, toate acestea costând peste 160.000 de euro. 

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

VEZI ȘI VIDEO  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni