• PRO TV
  • Pescobar și-a cumpărat penthouse de peste un milion de euro. Cine este persoana de la care a cumpărat luxoasa locuință

Pescobar și-a cumpărat penthouse de peste un milion de euro. Cine este persoana de la care a cumpărat luxoasa locuință

Pescobar și-a cumpărat penthouse de peste un milion de euro. Cine este persoana de la care a cumpărat luxoasa locuință

Pescobar nu a scos bani din buzunar doar pentru mașinile scumpe pe care le-a prezentat în emdiul online, ci și pentru un penthouse achiziționat de la Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF.

Gallery

​Penthouse-ul se află în Pipera și a costat 1,2 milioane de euro. Afaceristul se bucură de: zonă de grătar, sală de forță, saună, terasă și piscină. După achiziție, Pescobar s-a lăudat, în mediul online, cu noua lui locuință.

„Mi-a luat mama si duplex din banii mei. Pescobar și-a luat duplex cu pisicină! Apă încă nu e, dar pregătiți-vă, că, din august, vom face băiță în această piscină. Mai mult domnișoarele. Domnișorii să plătească intrare. Nu e normal? Și, aici, ditamai teresa, zonă de grătar, saună, sală de forță și teren de fotbal îmi fac!”, a spus acesta, pe rețelele de socializare.

Recent, Pescobar a trecut printr-un alt episod neplăcut, după ce ANAF și o firmă de leasing au pus sub sechestru două dintre mașinile acestuia. Firma de leasing a pus sub sechestru o mașină Ford Transit, produsă în anul 2006.

ANAF, de asemenea, a pus sub sechestru un autoturism Peugeot Partner, fabricat în anul 2015. Mașina a fost deținută de firma care a administrat taverna din Herăstrău.

Cu toate acestea, Pescobar nu pare foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni și a început, deja, să pregătească următorul tun în domeniul HoReCa. Omul de afaceri a achiziționat un restaurant de fițe din Herăstrău, pentru care a plătit suma de trei milioane de euro, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple.

Sursa foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni