• PRO TV
  • Ce spune Larisa Popa despre posibilitatea de a avea un copil cu Pescobar. Reacția tinerei a lăsat loc interpretărilor

Ce spune Larisa Popa despre posibilitatea de a avea un copil cu Pescobar. Reacția tinerei a lăsat loc interpretărilor

Ce spune Larisa Popa despre posibilitatea de a avea un copil cu Pescobar. Reacția tinerei a lăsat loc interpretărilor

Larisa Popa a avut o reacție care a lăsat loc interpretărilor, în momentul în care a fost întrebată, dacă ar putea avea un copil cu Pescobar.

Gallery

​Larisa Popa și Pescobar sunt foarte buni colaboratori, iar relația lor s-a sudat de-a lungul timpului, iar mulți au bănuit că, între ei, ar fi mai mult decât o relație strict profesională. Cu toate acestea, patronul de restaurante a negat această posibilitate, spunând că doar lucrează împreună și nimic mai mult.

Larisa Popa spune dacă ar avea sau nu un copil cu Pescobar

În cadrul unei emisiuni online, Larisa Popa și Pescobar au răspuns, printre altele, și la unele întrebări mai incomode. La un moment dat, tânăra în vârstă de 25 de ani, care este și managera afacerii, a fost întrebată dacă se vede mama copiilor lui.

După o pauză de câteva secunde, probabil fiind uimită de întrebarea care i-a fost pusă, aceasta a început să râdă, spunând doar: „Cri cri”. Reacția ei a ridicat multe semne de întrebare, ceea ce a dat naștere la și mai multe discuții.

Este sau nu Larisa Popa îndrăgostită de Pescobar

În cadrul aceleiași emisiuni online, Larisa a fost întrebată și dacă este îndrăgostită de Pescobar, iar răspunsul ei a fost cel puțin la fel de interesant, în opinia anumitor internauți. Aceasta a răspuns că este „îndrăgostită de tot ce e el ca om”, fără a dezvolta subiectul.

Cu toate că atât ea, cât și Pescobar au negat vreo relație amoroasă care ar putea exista între ei, cei care îi văd împreună în mediul online sunt convinși că, de fapt, lucrurile stau altfel.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast la care a fost invitat, Pescobar a spus că totul este doar „o strategie de marketing”, iar Larisa nu este doar o simplă angajată, ci face parte din familia sa și din business.

Pescobar are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei, spunând că „a crescut odată cu business-ul”, descriind-o, de asemenea, ca fiind „mâna lui dreaptă” și motivul pentru care poate sta liniștit de fiecare dată când ea este la restaurant, iar el nu.

 

Sursa foto: Facebook. Instagram, Captură video  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni