• PRO TV
  • Câți bani a scos Pescobar din buzunar, pentru a renova restaurantul din Herăstrău. Suma finală este cu multe zerouri

Câți bani a scos Pescobar din buzunar, pentru a renova restaurantul din Herăstrău. Suma finală este cu multe zerouri

Câți bani a scos Pescobar din buzunar, pentru a renova restaurantul din Herăstrău. Suma finală este cu multe zerouri

Pescobar a scos bani grei din buzunar, după ce ANPC i-a închis restaurantul din Herăstrău, în urma mai multor nereguli găsite. Prin urmare, în încercarea de a rezolva problema mai devreme, Pescobar s-a apucat de renovări masive.

Gallery

​​Pescobar a început renovarea vaporului din Herăstrău, pe care l-a cumpărat pentru restaurantul său cu specific pescăresc. Milionarul nu a stat cu mâinile în sân, după ce ANPC i-a închis localul, motiv pentru care, a băgat adânc mâna în buzunar.

Pescobar a investit 200.000 de euro, în localul din Herăstrău

Pescobar a recunoscut, subtil, că au existat unele probleme în ceea ce privește restaurantul din Herăstrău, dar banii pe care i-a scos din buzunar, pentru renovarea vaporului, nu sunt deloc de neglijat.

Prin intermediul unui video urcat pe rețelele de socializare, patronul și-a anunțat urmăritorii că a început renovarea localului, mulțumindu-le celor care sunt de partea lui și rugându-se ca problemele pe care le are să ajungă la final.

„Dragilor, tot vaporul nostru este un restaurant, așa că, am refăcut cu totul. Am lăsat vaporul până la coca lui și totul nou-nouț. Mai avem un pic și terminăm. Totul nou-nouț. O să vă arăt, de acum încolo, tot ce facem.

Normal că, acum, e șantier aici. Totul nou. Investițiile mele se ridică, atingem undeva 200.000 de euro, cu tot ce am făcut aici. Toată aparatura este nou-nouță, totul absolut nou, nou, nou și dăm înainte. Doamne, ajută și mulțumim pentru susținerea voastră!”, a spus acesta, în mediul online.

Pescobar a avut o relație cu una dintre angajate

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Pescobar a recunoscut că a avut o relație cu una dintre angajatele sale, dar nefiind vorba de o relație amoroasă. Acesta a mărturisit că întâlnirile lor aveau scopul satisfacerii plăcerilor carnale, din punctul lui de vedere fiind și aceasta o relație.

„Dacă am avut relații? (n.r. cu vreo angajată) Da, am avut relații. Să ziceam că da. Friends with benefits am fost (n.r. prieteni cu beneficii). Că tot relație se numește, nu? Foarte bine că intervin sentimente. E mai plăcut dacă intervin sentimente. Fără sentimente, e așa, nu e treabă”, a declarat acesta pentru sursa menționată anterior.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni