• PRO TV
  • VIDEO Pescobar a încercat să atragă 2 milioane € la Imperiul Leilor sezonul 2. De ce a fost refuzat

VIDEO Pescobar a încercat să atragă 2 milioane € la Imperiul Leilor sezonul 2. De ce a fost refuzat

VIDEO Pescobar a încercat să atragă 2 milioane € la Imperiul Leilor sezonul 2. De ce a fost refuzat

Înainte să fie în centrul unui scandal monstruos cu ANPC, Pescobar (Paul Nicolau) visa la o afacere unică în România, care necesita o investiție impresionantă. În 2021, proprietarul lanțului „Taverna Racilor” a încercat să obțină 2 milioane de euro de la invetitorii de la Imperiul Leilor, dar...

Pescobar avea 34 de ani când a apărut la TV în sezonul 2 al emisiunii Imperiul Leilor. Omul de afaceri care controlează lanțul de restaurante Taverna Racilor avea un vis și mai mare în 2021. Paul Nicolau venise la emisiune să atragă o investiție de 2 milioane de euro pentru realizarea unuei burse de pește.

Gallery

Ar fi prima bursă de pește funcțională a României”, a explicat Pescobar în fața celor cinci investitori de atunci. Mai mult, antreprenorul visa crearea unui centru de preluare și prelucrare (congelare) a peștelui din Marea Neagră.

În viziunea sa, tot peștele pescuit din Marea Neagră urma să fi vândut la licitație, prin intermediul bursei nou-create. La licitație ar fi putut participa toți agenții economici interesați, fie restaurante și cherhanale, fie magazine online sau offline.

Pescobar își imagina că fiecare agent economic care cumpără pește din bursa de pește va avea acces la centrul de preluare și prelucrare, în vederea ambalării și trimiterii acestuia prin curier.

Investitorii au apreciat că el a cam amestecat businessurile, care pot funcționa mai bine de sine stătător. Dan Șucu, însă, a fost dur cu el:

Ce n-am înțeles este de ce ești tu dispus să renunți la 40% din afacerea ta. De ce nu finațezi tu, tot ce discutăm acum, bancar? Eu, dacă aș avea tot ce ai tu acolo, nu văd de ce aș avea nevoie de un partener.

Părerea mea e că tu ești genul de om care nu caută și nu va căuta vreodată un partener. Părerea mea este că ești aici pentru a beneficia de posibilitatea de a-ți prezenta oferta întregii Românii. Nu poți să ai 2 milioane de la mine pentru așa ceva”, i-a explicat Dan Șucu. Vezi în VIDEO-ul de mai jos cum au reacționat ceilalți investitori!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni