• PRO TV
  • Iubita lui Pescobar a născut. Milionarul din domeniul HoReCa a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri pe tânăra mămică: „Mulțumim lui Dumnezeu”

Iubita lui Pescobar a născut. Milionarul din domeniul HoReCa a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri pe tânăra mămică: „Mulțumim lui Dumnezeu”

Iubita lui Pescobar a născut. Milionarul din domeniul HoReCa a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri pe tânăra mămică: „Mulțumim lui Dumnezeu”

Pescobar este în al nouălea cer, deoarece, miercuri, 13 martie, iubita lui a născut. Femeia, pe care a ținut-o departe de ochii celor curioși o bună perioadă de vreme, i-a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Gallery

​După mai multe luni, în care a avut serios de tras din punct de vedere profesional și personal, Pescobar are un mare motiv de bucurie, deoarece iubita lui a născut un băiețel.

Iubita lui Pescobar a născut

De sarcina iubitei lui Pescobar s-a aflat în urmă cu nu foarte mult timp și, cu toate acestea, patronul restaurantelor cu specific pescăresc abia dacă a spus câteva cuvinte despre acest aspect.

Cu toate acestea, după ce iubita lui l-a adus pe lume pe fiul său, controversatul afacerist a anunțat marele eveniment public, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare: „Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel Pescobar Junior Mulțumim lui Dumnezeu!”.

Conform Cancan, în momentul în care Pescobar a aflat că va mai avea un copil, i-a promis iubitei sale că îi va cumpăra un apartament de lux, doar că a trebuit să demonstreze, cu ajutorul unui test AND, că băiețelul pe care îl purta în pântec era, într-adevăr, fiul său.

Pescobar păstrează legătura cu fosta parteneră

Trecutul amoros al lui Pescobar cuprinde multe femei, dar doar două au reușit să îi dăruiască moștenitori. Patronul HoReCa mai are o fetiță, dintr-o relație anterioară.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu online, Pescobar a mărturisit că merge în vacanțe alături de fiica și de mama acesteia, pentru ca cea mică să aibă alături ambii părinți.

De asemenea, a precizat că despărțirea a fost făcută de dragul copilului, pentru ca acesta să nu mai asiste la certurile care aveau loc între părinții lui.

 „Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, a declarat Pescobar.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni