• PRO TV
  • Pescobar, obligat să demoleze taverna din Herăstrău. Reacția patronului, urmărit de ghinioane, a șocat din nou: „Ce să vă fac vouă?”

Pescobar, obligat să demoleze taverna din Herăstrău. Reacția patronului, urmărit de ghinioane, a șocat din nou: „Ce să vă fac vouă?”

Pescobar, obligat să demoleze taverna din Herăstrău. Reacția patronului, urmărit de ghinioane, a șocat din nou: „Ce să vă fac vouă?”

La finalul săptămânii trecute, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a făcut o listă cu mai multe terase construite ilegal pe malul Lacului Herăstrău, iar taverna lui Pescobar este și ea menționată.

Gallery

​Prin urmare, Clotilde Armand a înștiințat toți proprietarii cu privire la faptul că au la dispoziție 72 de ore pentru a demola clădirile construite ilegal. Cu toate acestea, Pescobar nu pare prea îngrijorat de ceea ce se întâmplă.

Taverna lui Pescobar din Herăstrău, pe lista neagră a lui Clotilde Armand

În stilul caracteristic, Pescobar a apărut, în mediul online, mai relaxat ca niciodată. Patronul din domeniul HoReCa susține că nu duce lipsă de clienți, iar noile probleme pe care pare să le întâmpine sunt nesemnificative, mai ales că locațiile sale gem de clienți.

„Voiam doar să vă anunț, haterii mei, cât de liniștit sunt eu, așa să fiți și voi, să nu îmi mai purtați de grijă, că mi-ați purtat de grijă cât a fost închis la Cluj, dar, acum, să stați liniștiți, că este arhiplin!

După trei zile de la deschidere, este arhiplin (...) La Taverna Racilor, în Herăstrău, arhiplin, la Timișoara, arhiplin și la Cluj arhiplin, și, la Craiova, e deja coadă și noi nici nu am deschis. Atât s-a putut, ce vă fac eu vouă, haterii mei?!”, a spus Pescobar, în mediul online.

Clotilde Armand este, însă, pornită să îndrepte situația. Primarului Sectorului 1 a anunțat că, dacă patronii nu își vor demola clădirile în termen de 72 de ore, acestea vor fi demolate pe cale administrativă.

Pescobar a fost urmărit de ghinioane în 2023

Ultima jumătate a anului 2023 a fost destul de grea pentru Pescobar, căci a întâmpinat mai multe probleme. Tavernele sale au fost închise de ANPC, una câte una, specificându-se: alimente care depășiseră termenul de valabilitate, transportarea acestora în condiții improprii, dar și murdărie în spațiul de lucru.

Mai mult decât atât, la jumătatea lunii decembrie, taverna de pe malul Lacului Snagov a luat foc și, conform informațiilor apărute la acea vreme, localul nu avea autorizație de securitate la incendiu.

 

Sursa foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni