• PRO TV
  • Pescobar vrea să își facă dreptate! Afaceristul dă în judecată o clientă de la Taverna Racilor: „Individa care a făcut reclamația mincinoasă”

Pescobar vrea să își facă dreptate! Afaceristul dă în judecată o clientă de la Taverna Racilor: „Individa care a făcut reclamația mincinoasă”

Pescobar vrea să își facă dreptate! Afaceristul dă în judecată o clientă de la Taverna Racilor: „Individa care a făcut reclamația mincinoasă”

Paul Nicolau, patronul lanțului de restaurante „Taverna Racilor”, răspunde în cazul clientei care ar fi făcut reclamații mincinoase cu privire la o așa-zisă toxiinfecție alimentară după ce mâncat un preparat din localul său. Iată ce decizie a luat omul de afaceri și care a fost mesajul lui!

Gallery

​În urmă cu puțin timp, Pescobar a primit o reclamație de la o clientă a restaurantului Taverna Racilor din Timișoara. Femeia a susținut, pe rețelele de socializare, că a ajuns la spital cu Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile după ce a comadat un preparat din localul afaceristului.

Revoltat, Paul Nicolau a susținut că acuzațiile sunt false, i-a cerut daune materiale și a chemat-o în judecată pe tânăra respectivă.

„Voi acționa în judecată pe individa ce a făcut reclamație mincinoasă și ne-a trimis toate autoritățile la locația din Timișoara! Voi cere atât daune materiale pentru acest fapt! În urma anchetelor statului s-a dovedit că totul a fost o minciună și mai apoi un fals în acte! Nu mai iertăm pe nimeni și nimic, dacă s-a ajuns la asemenea comportament vagabonțesc!”, este mesajul care apare sub videoclipul de pe Tik Tok.

@tavernaracilortimisoara Voi actiona in judecata pe individa ce a facut reclmatie mincinoasa si ne-a trimis toate autoritatile la locatia din Timisoara! Voi cere atat daune materiale pentru acest fapt ! In urma anchetelor statului s-a dovedit ca totul a fost o minciuna si mai apoi un fals in acte ! Nu mai iertam pe nimeni si nimic daca s-a ajuns la asemenea comportament vagabontesc! #pescobar #timișoara ♬ sunet original - tavernaracilortimisoara

Mai mult decât atât, omul de afaceri a mărturisit că se va duce cu un avocat direct la sediul Poliției și că va lăsa autoritățile să cerceteze cazul.

„Astăzi, dragilor, mă voi duce împreună cu domnișoara Lavinia și cu domnul avocat către sediul Poliției, unde vom depune plângere pentru fals în declarații și în acte acelei domnișoare care a zis că a făcut toxiinfecție la noi în restaurant. Și noi am avut atât de mult de suferit, deoarece restaurantul a fost închis. Fals și o nesimțire din partea acestei domnișoare care, probabil, a fost pusă de cineva să facă.

Nu era ea tâmpită de una singură. Sau vedem, lăsăm organele abilitate să cerceteze. Dar mie nu-mi place. Nu-s turnător la gardă, dar doar o declarăm un pic așa și îi facem un dosar penal acestei fete care merită. Nu poți să-ți bați joc de munca mea, a noastră și a tot ceea ce facem noi. Să te duci tu să scrii că ai făcut toxiinfecție alimentară, a fost tot DSP-ul. Un fals nenorocit. Așa că rușine să-ți fie și ne vedem pe la Poliție”, a fost mesajul lui Paul Nicolau pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni