• PRO TV
  • Cum a reacționat Pescobar, după ce a fost acuzat că își vinde bolizii, pentru a spăla banii făcuți murdar: „Îți bag...”

Cum a reacționat Pescobar, după ce a fost acuzat că își vinde bolizii, pentru a spăla banii făcuți murdar: „Îți bag...”

Cum a reacționat Pescobar, după ce a fost acuzat că își vinde bolizii, pentru a spăla banii făcuți murdar: „Îți bag...”

Pescobar nu mai scapă de acuzațiile și de ironiile celor din online, după ce a ajuns în atenția tuturor, în urma neregulilor găsite de ANPC în restaurantele sale.

Pescobar s-a lovit, din nou, de comentariile răutăcioase din mediul online, de data aceasta fiind acuzat nu doar că face bani murdar, dar și că încearcă să își ascundă urmele.

Pescobar, acuzat că vrea să spele banii făcuți murdar

Deși a rezolvat toate problemele listate de ANPC și nu au mai existat comentarii negative în acest sens, Pescobar continuă să fie taxat în mediul online, fără ezitări.

Recent, un internaut i-a trimis un mesaj afaceristului, spunând că cele două mașini de lux pe care le vinde sunt, de fapt, achiziționate cu bani care nu au fost făcuți curat și, pentru a-și șterge urmele, le caută cumpărători.

„Așa se spală banii din infracțiuni. Cumperi mașina cu sacoșa și după la vânzare și se face bani curați”, a fost mesajul pe care l-a primit Pescobar. Reacția acestuia nu a întârziat să apară și, în stilul caracteristic, l-a pus la punct pe internautul care se dăduse cu părerea.

„Bă, dar ce deștept ești, să moară.... wow, mamă! Îți bag 100 pe Revolut. Doamne, ce deștept e ăsta, bă!”, a replicat milionarul.

@tavernaracilortimisoara Replying to @narcis ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Pescobar a rămas fără permisul de conducere

Pescobar a rămas fără permisul de conducere, de curând, după ce a fost prins conducând cu 145 km/h. De la mijlocul săptămânii trecute, Pescobar este pieton și a făcut haz de necaz, spunând că va profita de această ocazie, pentru a merge pe jos, căci a „cam uitat de el”.

Mai mult decât atât, nu s-a putut abține și le-a transmis un mesaj inclusiv agenților, spunându-le că nu mai au de ce să îl caute prin trafic, deoarece nu îl vor mai vedea la volan prea curând. „Să vă înștiințați între voi! Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan. Va pup! Puteți să dormiți liniștiți de acum încolo”, a transmis Pescobar.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captură

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni