• PRO TV
  • Reacția lui Jador când a văzut ce a postat Oana Ciocan pe Instagram după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Reacția lui Jador când a văzut ce a postat Oana Ciocan pe Instagram după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Reacția lui Jador când a văzut ce a postat Oana Ciocan pe Instagram după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Oana Ciocan, logodnica lui Jador, l-a surprins pe artist după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Șatena a postat pe rețelele de socializare o imagine care s-a viralizat rapid. A strâns în câteva minute peste 10.000 de aprecieri.

Gallery

Oana Ciocan și Jador se pregătesc de nuntă

Se pare că după Survivor All Stars Oana Ciocan și Jador au planuri mărețe. Cei doi se pregătesc de nuntă, după ce artistul i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă superb.

Oana a fost profund impresionată de cererea în căsătorie și le-a arătat tuturor bijuteria primită. Mai mult, cei doi au realizat și o ședință foto, iar fosta războinică a postat una dintre imagini pe rețelele de socializare.

Reactia lui Jador nu a intarziat sa apara. In stilul sau caracterstic, artistul i-a lasat Oanei Ciocan un comentariu: ”Eu nici nu ma vad”.

Internauții au fost foarte bucuroși să îi revadă împreună și le-au lăsat sute de comentarii.

View this post on Instagram

A post shared by @claudia__oana

”Sunteți foarte frumoși. Și sunt sigură că tu vei face multe schimbări în viața lui Jador. Bunătatea ta îl va schimba foarte mult.”, ”Felicitări”, ”Cei mai frumoși, o pereche de vis!”, De când așteaptam să vă văd pe amândoi. Superbi. Mor de voi”, ”Minunați, să vă dea bunul Dumnezeu toată fericirea din lume”.

”Casă de piatra dragilor, sunteți wow împreună, sincer”, ”Felicitări, sunteți minunați împreună. Dumnezeu să vă binecuvanteze cu mult noroc și fericire”, Vă doresc multă fericire și sănătate!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni