• Emisiuni
  • La Măruță
  • Oana Ciocan, dezvăluiri despre Survivor All Stars și mai ales despre planurile cu Jador: "Seara, în pat, citim împreună din Biblie"

Oana Ciocan, dezvăluiri despre Survivor All Stars și mai ales despre planurile cu Jador: "Seara, în pat, citim împreună din Biblie"

La Măruță, Oana Ciocan a venit și a povestit despre concurs, dar mai ales despre dragostea ei pentru Jador. În plus, a arătat extrem de mândră inelul care îi e foarte drag.

Gallery

Oana Ciocan: La început, când au auzit părinții mei, au zis să nu vă grăbiți! Nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună. (...) Părinții mei nu l-au cunoscut, urmează, au emoții și eu și el. În mare parte, e cel mai bun om pe care îl cunosc, dar își ascunde asta de frica de a suferi, a trecut prin mai multe. E sincer, crede mult în oameni. Mă văd cu el toată viața, altfel spuneam da la televizor? (...) I-am cunoscut familia! Doamne, sunt superbi!


Oana Ciocan: Mi-am dat seama mai bine de Dumnezeu decât o știam înainte, mai ales la Survivor. Seara, în pat, citim împreună din Biblie. Greșește uneori, dar apoi îi pare rău.

Deși abia a ajuns în România după Republica Dominicană, Oana Ciocan are deja pe mână un inel prețios de la iubitul ei. Mândră, a povestit:

Oana Ciocan: S-a implicat foarte mult! Da, mi-a luat cumva mărimea degetului fără să știu...O să urmeze ceva, nu știm dacă e cununie, nuntă sau altceva...

Gallery

​La Survivor, Jador a impresionat pe toată lumea, chiar și pe iubita lui, cu o cerere în căsătorie...altfel:

Jador: Deseori, eu nu scot pe gură ce simt, în loc să spun te iubesc, spun ești grasă, nu știu, mi-e rușine să scot cuvinte frumoase pe gură, nu știu de ce, așa îi spun și lu' mama.

Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(...) Gata, mă însor, mă pun la casa mea! Gata, o împuiez, rup treaba acolo...Mamă, îți dai seama, când aude mă-sa acum, foarte urât, asta e...Madam...Doamna mama lu' Oana...Halal ginere...Dacă ai rachiu, te iubesc!!!(...) Ne-am adunat astăzi aici să vadă toată lumea cum cer eu de femeie o fată! Am cerut-o de femeie, mi-o ieșit foarte prost, asta este, m-o ales defect! Asta este, e femeia mea!

FOTO: CAPTURĂ TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni