• PRO TV
  • Ce a postat Jador pe Instagram, după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars: „O aștept”

Ce a postat Jador pe Instagram, după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars: „O aștept”

Ce a postat Jador pe Instagram, după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars: „O aștept”

În cadrul ediției difuzate joi, 14 martie 2024, Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor All Stars! Jador nu a rămas indiferent acestei situații și a postat pe Instagram un videoclip în care a arătat cum își așteaptă partenera de viață.

Gallery

​​Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai proaspete cupluri ale showbizului românesc, cei doi asumându-și faptul că formează o relație în cadrul showului Survivor All Stars. Totul s-a desfășurat în ediția difuzată miercuri, 6 martie 2024, atunci când artistul de manele a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Războinică. 

Gestul fostului concurent Survivor All Stars a venit la doar o zi după ce a fost descalificat din concurs, din cauza faptului că nu a respectat regulile impuse de echipa de producție. Totuși, a fost fericit că a putut să-și strângă în brațe iubita, înainte de a pleca din Jungla Dominicană. 

Ce a postat Jador pe Instagram după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars

În ediția difuzată joi, 14 martie 2024, Oana Ciocan a părăsit competiția Survivor All Stars, după ce a intrat la duelul eliminatoriu alături de Lola Crudu. Din păcate pentru fanii Oanei, deși Războinica a dat tot ce a putut pe teren, a pierdut în fața adversarei sale și astfel a părăsit definitiv competiția. 

La scurt timp după ce s-a difuzat la TV eliminarea Oanei, Jador a postat pe InstaStory un videoclip în care apărea alături de mai mulți copii, toți așteptând ca Războinica să ajungă acasă:

„O aștept pe Oana”, a scris Jador alături de videoclip.

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni