• PRO TV
  • Rona Hartner a avut parte de scandal chiar și pe patul de moarte. Fostul soț, Rocco Sedano, s-a certat pe holurile spitalului: „A apărut ca din fum”

Rona Hartner a avut parte de scandal chiar și pe patul de moarte. Fostul soț, Rocco Sedano, s-a certat pe holurile spitalului: „A apărut ca din fum”

Rona Hartner a avut parte de scandal chiar și pe patul de moarte. Fostul soț, Rocco Sedano, s-a certat pe holurile spitalului: „A apărut ca din fum”

Rona Hartner și Rocco Sedano au divorțat în anul 2008, după aproximativ un an de când s-au căsătorit. Cei doi o au împreună pe Sumalya, care a împlinit 16 ani la începutul acestui an.

Gallery

​Rona Hartner nu a fost norocoasă la capitolul dragoste, deoarece a trecut prin două divorțuri, primul fiind cel de Rocco Sedano. Chiar dacă au devenit și părinți, acesta nu s-a mai implicat în viața fiicei sale, făcându-și apariția doar după ce artista a decedat.

Rocco Sedano a venit la spitalul în care era Rona Hartner

La finalul lunii noiembrie, Rinda Hartner, sora regretatei artiste, îi ruga pe fanii acesteia să se roage pentru ea, deoarece este pe patul de moarte și își dorește să plece din această lume fără niciun fel de durere.

Mesajul Rindei a fost văzut și de Rocco Sedano, care și-a făcut apariția la spital, când Rona își trăia ultimele clipe. Conform Rindei, nu a vrut să o vadă pe fosta soție, dar, în schimb, a început să facă scandal.

„Taică-su a apărut ca din fum, după ce am scris eu pe pagina Ronei să se roage toată lumea, pentru că e pe ultimul drum, pentru că doream că rugăciunile să o ajute să plece liniştită pe acest ultim drum (...)

Atunci, el a sunat pe telefonul ei, eu aveam telefonul lui Rona. Normal că nu Rona răspundea la el. Am răspuns, a zis «Vreau să vin». Am zis că «e pe ultimul drum. Dacă ai ceva să îi spui, eu zic să îţi ceri iertare». A venit, dar nu a vrut să ceară iertare”, a povestit Rinda, în cadrul unui podcast.

Fostul soț al artistei a făcut scandal, în spital

Rinda Hartner a fost extrem de dezamăgită de comportamentul lui Rocco, mărturisind că nu a vrut să discute nimic cu Rona, deoarece i-ar fi fost frică să stea cu ea. Cu toate acestea, a început să facă scandal, aducând-o în discuție pe Sumalya.

„A început să facă scandal, despre fata lor. Am zis că «nu e momentul, că nu vreau să faci ceartă aici cu sora mea, care se duce» (...) Am ştiut a doua zi că contactase avocata lui, ca să oprească tot procesul pe care sora mea i-l făcuse. Era pe patul de moarte Rona şi el încă îi făcea mizerii”, a mai spus Rinda.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni