• PRO TV
  • Rita Sumalya nu vrea să mai audă nimic de Rocco Sedano. Fiica Ronei Hartner a fost profund dezamăgită de tatăl ei: „Îi face probleme”

Rita Sumalya nu vrea să mai audă nimic de Rocco Sedano. Fiica Ronei Hartner a fost profund dezamăgită de tatăl ei: „Îi face probleme”

Rita Sumalya nu vrea să mai audă nimic de Rocco Sedano. Fiica Ronei Hartner a fost profund dezamăgită de tatăl ei: „Îi face probleme”

La începutul acestui an, Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, a împlinit 16 ani. Pentru prima dată, nu a vrut să își serbeze ziua de naștere, deoarece nu trecuseră nici măcar două luni de la moartea mamei sale.

Gallery

Perioada de după decesul artistei încă este extrem de grea pentru Rita Sumalya, care nu doar că a pierdut cea mai importantă persoană pe care o avea, dar trebuie să învețe să facă față tuturor schimbărilor care au venit și încă o fac, precum apariția în viața ei a lui Rocco Sedano, tatăl ei.

Rita Sumalya nu vrea să mai audă de Rocco Sedano

După ce Rona Hartner a murit, Rinda, sora regretatei artiste, mărturisea că Rocco și-a făcut apariția în viața Sumalyei, din senin, după ani întregi în care nu a mai căutat-o. De atunci, Rocco a petrecut de mai multe ori timp cu Rita, doar că lucrurile nu se îndreptau, deloc, într-o direcție bună.

Pe lângă faptul că nu îi plătește pensia alimentară, Rocco Sedano se pare că nu a respectat legătura apropiată pe care Rona și fiica ei au avut-o și o vorbea de rău pe artistă, chiar în fața Sumalyei.

Acest lucru a făcut-o pe adolescentă să își dorească să nu îl mau vadă și să nu mai discute nimic cu el, întărind și mai mult părerea mai puțin bună pe care familia artistei o are despre el.

Rocco ar fi îmbolnăvit-o pe Rona Hartner de cancer

În cadrul unui interviu, Rinda Hartner a mărturisit că sora ei s-a îmbolnăvit de cancer a doua oară, anul trecut, din cauza tuturor greutăților prin care a trecut din cauza lui Rocco.

„Rita nu vrea să stea cu tatăl ei, pentru că el le-a făcut mult rău de-a lungul anilor. De aceea s-a declanșat boala a două oară, boală care a băgat-o în pământ este din cauza tatălui fetei, iar Rita nu vrea să audă de el (...) Rita nici măcar nu îi răspunde la telefon tatălui ei, pentru că o stresează foarte mult.

În continuare îi face probleme, vorbește urât de Rona. De fiecare dată când iese cu el, vine supărată acasă, noroc că nu stau în același oraș. Rita și-a pierdut mama și persoana care trebuia să fie corectă, tatăl ei, întinează permanent imaginea Ronei”, a declarat Rinda, potrivit Fanatik.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni