• PRO TV
  • Cum încearcă Rinda Hartner să aline dorul de Rona Hartner, la două luni de când artista s-a stins din viață: „Tot o visăm pe Rona”

Cum încearcă Rinda Hartner să aline dorul de Rona Hartner, la două luni de când artista s-a stins din viață: „Tot o visăm pe Rona”

Cum încearcă Rinda Hartner să aline dorul de Rona Hartner, la două luni de când artista s-a stins din viață: „Tot o visăm pe Rona”

S-au împlinit doi ani de când Rona Hartner a murit. Aceasta și-a pierdut viața la finalul lunii noiembrie, în Franța, la scurt timp după ce anunța că a învins cancerul pentru a doua oară.

Gallery

Rinda Hartner nu poate accepta faptul că sora ei, Rona Hartner, a murit și, pentru a o simți aproape, i-a luat lucrurile. Aceasta încearcă să îi păstreze amintirea vie cât de mult se poate, pentru a-și alina dorul.

Rinda Hartner poartă hainele pe care le-a avut Rona Hartner

În cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, Rinda Hartner a mărturisit că o visează pe Rona, iar ziua se gândește doar la ea. Pentru a o simți cât mai aproape, îi poartă hainele, dar și o cruciuliță pe care sora ei o purta neîncetat, deoarece era o persoană foarte credincioasă.

„Tot o visăm pe Rona. Eu o am cu mine în suflet tot timpul și port rochiile ei, le port la serviciu, le port în fiecare zi pentru că știu că e cu mine. Avea o cruciuliță foarte frumoasă pe care o am tot timpul cu mine, deci Rona e cu mine și îi port amintirea în continuare așa cum și-a dorit”, a mărturisit Rinda Hartner.

De asemenea, aceasta a mărturisit că moartea Ronei i-a lot pe toți prin surprindere, deoarece tratamentul împotriva cancerului funcționase, iar artista chiar anunțase că a câștigat lupta și a doua oară.

Sumalya, fiica Ronei, vrea  să rămână în Franța

După ce Rona Hartner a murit, Rita Sumalya a trebuit să aleagă dacă va rămâne în Franța, unde a locuit alături de artistă sau dacă va pleca în Canada, la unchiul ei. Deoarece școala și prietenii sunt în Franța, aceasta a decis să rămână acolo, cel puțin pentru moment.

Cu toate acestea, nu a petrecut nici de Crăciun și nici de Revelion, iar ziua ei de naștere, care a fost pe data de 5 ianuarie, a fost una extrem de tristă și a ales să se uite prin fotografiile făcute împreună cu mama sa.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Getty Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni