• PRO TV
  • Rinda Hartner, noi declarații despre custodia nepoatei sale, Ritei Sumalya. Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Rinda Hartner, noi declarații despre custodia nepoatei sale, Ritei Sumalya. Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Rinda Hartner, noi declarații despre custodia nepoatei sale, Ritei Sumalya. Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner

Rinda Hartner a vorbit, din nou, despre situația nepoatei sale, Rita Sumalya. Sora Ronei Hartner susține că Rocco Sedano nu va reuși să primească custodia fiicei sale.

Rona Hartner s-a stins din viață la data de 23 noiembrie 2023, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Vestea decesului a adus multă tristețe în sufletele oamenilor care au cunoscut-o, însă, de departe, cea mai afectată de întreaga situație este fiica artistei, Rita Sumalya. 

Rita Sumalya are 15 ani, iar până în acest moment mama sa a fost cea care s-a ocupat de tot ce înseamnă educația și îngrijirea ei. Tatăl tinerei, Rocco Sedano, a fost absent în toți acești ani, însă s-a gândit să reapară în peisaj abia după moartea Ronei Hartner. 

Venirea lui Rocco Sedano la înmormântarea Ronei Hartner a provocat multă controversă, oamenii fiind siguri că acesta își dorește să câștige custodia Ritei Sumalya, după moartea mamei sale. Totuși, Rinda Hartner (n.r. sora Ronei Hartner) este convinsă că bărbatul nu va avea niciun drept asupra Ritei.

Ce a spus Rinda Hartner despre Rocco Sedano: „Rita Sumalya nu va fi încredințată tatălui”

După moartea Ronei Hartner, Rinda a fost cea care s-a ocupat de îngrijirea nepoatei sale, iar apariția lui Rocco Sedano a agitat apele în familia Hartner. Aceasta susține că bărbatul nu va avea drepturi legale asupra tinerei de 15 ani deoarece a fost întotdeauna un părinte absent și nu este corect ca în acest moment să reapară în viața ei:

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata.

Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a transmis Rinda Hartner, într-o emisiune TV.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni