• PRO TV
  • Sora Ronei Hartner și fostul soț, război pentru custodia Ritei! Cu cine va rămâne fiica regretatei actrițe

Sora Ronei Hartner și fostul soț, război pentru custodia Ritei! Cu cine va rămâne fiica regretatei actrițe

Sora Ronei Hartner și fostul soț, război pentru custodia Ritei! Cu cine va rămâne fiica regretatei actrițe

Rona Hartner s-a stins din viață la numai 50 de ani, după o lungă și grea luptă cu cancerul. Actrița a fost înmormântată la cimitirul Bellu din București, în cursul zilei de 1 decembrie 2023, iar la scurt timp ar fi avut loc discuții legate de custodia fiicei acesteia, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani.

Gallery

​Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum chiar pe data de 1 decembrie 2023, iar după înmormântare ar fi avut loc discuții aprinse între fostul ei soț, Rocco Sedan, și sora actriței, Rinda. Totul a pornit de la custodia Ritei, fiica în vârstă de 15 ani a regretatei artiste.

Potrivit cancan.ro, fata își dorește să locuiască în continuare pe Coasta de Azur, în locuința pe care mama sa i-a lăsat-o moștenire prin notar. Tot acolo vrea să își continue și studiile, însă revederea cu tatăl său, Rocco Sedan, i-ar fi putut schimba deciziile, chiar dacă nu a avut o relație strânsă cu acesta.

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase.

E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea (...)

Lupta pentru custodie e abia la început… După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a spus o persoană apropiată de Rona Hartner, pentru sursa menționată anterior.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni