• PRO TV
  • Ce se întâmplă în aceste momente cu Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, după ce artista a fost înmormântată în România. Anunțul făcut de Rinda Hartner

Ce se întâmplă în aceste momente cu Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, după ce artista a fost înmormântată în România. Anunțul făcut de Rinda Hartner

Ce se întâmplă în aceste momente cu Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, după ce artista a fost înmormântată în România. Anunțul făcut de Rinda Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, în Franța, sub supravegherea fiicei și surorii sale. Artista a fost condusă pe ultimul drum chiar de 1 Decembrie 2023, în România, într-o ceremonie restrânsă, la care și-a făcut apariția și fostul soț al actriței, Rocco Sedano.

Gallery

​Rona Hartner a fost, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta, deși a trecut prin clipe extrem de grele de-a lungul vieții, fiind diagnosticată de trei ori cu cancer, a reușit mereu să își mențină zâmbetul pe buze și optimismul. Totuși, după ce medicii i-au descoperit metastaze pe creier, încercările ei de vindecare au fost în zadar, iar la data de 23 noiembrie 2023 s-a stins din viață.

Moartea Ronei Hartner a fost făcută publică de sora actriței, Rinda, care s-a și ocupat în ultimii ani de bună-starea vedetei. Aceasta a avut mai multe apariții publice după deces, în care a vorbit despre ultimele clipe din viața actriței, dar și despre fiica îndoliată a acesteia - Rita Sumalya. 

Ce s-a întâmplat cu fostul soț al Ronei Hartner, la înmormântarea artistei 

În timpul slujbei de înmormântare a Ronei Hartner, tatăl Ritei Sumalya și-a făcut apariția, spunând că vrea să îi fie alături fiicei sale, după mulți ani în care nu a contactat-o deloc. Acest fapt a provocat nemulțumiri pentru Rinda, care spune despre Rocco Sedano că s-a întors în viața lor pentru a le strica armonia de familie:

”Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții…”, a spus Rinda Hartner. 

Ce se întâmplă în aceste momente cu Rita Sumalya, după ce mama ei a fost înmormântată

Rinda Hartner a vorbit, la scurt timp după slujba de înmormântare a surorii sale, și despre Rita Sumalya. Tânăra de 15 ani se va întoarce în Franța și va locui cu bunica și unchiul ei, după decesul fulgerător al Ronei Hartner:

„Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu, a mărturisit Rinda Hartner, după înmormântarea Ronei Hartner.

Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni