• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie 2023. Taurii se simt atrași magnetic de cineva, Fecioarele încasează sume importante de bani

Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie 2023. Taurii se simt atrași magnetic de cineva, Fecioarele încasează sume importante de bani

Horoscop săptămâna 4 - 10 decembrie 2023. Taurii se simt atrași magnetic de cineva, Fecioarele încasează sume importante de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 4 - 10 decembrie 2023.

Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge pe 4 decembrie, în zodia Scorpion și va activa casa intimității și relațiilor. Așadar, vei căuta să ai o conexiune profundă cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur, s-ar putea să simți o pasiune puternică față de o persoană cunoscută de curând.
Bani – Venus activează și casa finanțelor și s-ar putea să încasezi sume suplimentare de bani în această perioadă. Spre finalul săptămânii, s-ar putea să fie nevoie să negociezi o sumă de bani, să găsești niște soluții, contextul astral fiind unul care scoate la suprafață o chestiune mai veche.
Muncă – Reușești, în această săptămână, datorită unui aspect armonios, care se formează între Mercur, din casa carierei, și Jupiter, marele benefic, din casa banilor, să găsești un echilibru, să pui la cale niște strategii, care-ți pot aduce mai mulți bani. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, este susținut de Saturn, planeta responsabilității, în tranzit prin zodia Pești, și deciziile pe care le iei vor avea la bază intuiția, mai ales că Neptun revine și el la mișcarea directă, din 6 decembrie.

Horoscop Taur săptămâna 4 -10 decembrie 2023

Dragoste– Relația de cuplu va fi dinamizată de tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, prin zodia Scorpion, din 4 decembrie. Beneficiezi de acest tranzit și ai ocazia să îmbunătățești relația sau dacă ești singur, să intri într-o relație profundă, să te simți atras magnetic de cineva.
Bani – Posibil, în această săptămână, să existe niște tensiuni între tine și partener din cauze financiare, așa că ai grijă cum gestionați sumele comune!
Muncă– Neptun revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, prin casa proiectelor de viitor și va ajuta să înțelegi mai ușor ce trebuie să faci, să nu mai greșești și să ai o permenentă confuzie sau neîncredere că iei decizii incorecte.

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Venus, planeta iubirii, formează, în prima parte a săptămânii, un aspect armonios cu Saturn din zodia Pești. Cum Venus este guvernatoarea casei iubirii, chiar dacă ai impulsul de a face pași mai repezi într-o relație, s-ar putea ca Saturn să te oprească, să ai răbdare. Nu de alta, dar să nu greșești într-o alegere. Pe de altă parte, s-ar putea să ajungi la niște concluzii legate de relația cu cineva din trecut.
Bani – Situația financiară se îmbunătățește considerabil în această săptămână. Deciziile financiare vor fi de bun augur.
Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 4 decembrie, casa muncii și aduce oportunități, relații bune cu cei cu care lucrezi, șanse de obținere a unui job nou sau poate începerea unei activități pe cont propriu, în care să te pui mai mult în valoare. Pe 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă, prin casa carierei. Poți relua planuri mai vechi.

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Venus, planeta iubirii, începe să traverseze, din 4 decembrie, sectorul sentimental și va ajuta în declarații și exprimarea sentimentalor în cuplu sau privind cucerirea unei persoane.
Bani – În weekend primești niște bani pentru a rezerva o cazare sau să cumperi niște bilete de avion. În ce privește o relație de prietenie, aceasta se poate strica din cauza unor discuții pe teme financiare, așa că ai grijă cum pui problemele!
Muncă– Odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Neptun prin zodia Pești, din 6 decembrie, prin casa asociată principiilor și direcției în viață, vei relua anumite proiecte profesionale.

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Venus, micul benefic, începe, din 4 decembrie, să traverseze casa familiei și până pe 29 decembrie, vei fi interesat să-ți petreci timpul cu cei dragi, să rezolvi chestiuni legate de casă sau părinți.
Bani – În prima parte a săptămânii, ești interesat să gestionezi mai bine niște sume de bani suplimentare, care intră în conturile tale. S-ar putea să apară și niște nemulțumiri legate de așteptările tale privind obținerea unui bonus. Pe 6 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin casa avantajelor materiale, semn că vei vedea mai clar un context financiar.
Muncă– Spre finalul săptămânii, aspectul armonios, care se formează între Mercur, planeta comunicării, din casa muncii și Jupiter, marele benefic, din casa carierei și a relațiilor cu șefii, îți aduce comunicare bună cu superiorii, idei pe care le prezinți și care vor fi aprobate pentru a fi implementate anul viior.

Horoscop Fecioara săptămâna 4 – 10 decembrie 2023

Dragoste– Neptun revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, prin casa relațiilor și după o perioadă de câteva luni, în care ai avut impresia că totul este în ceață sau plin de confuzie în relație, acum vei vedea mult mai clar niște situații. Este important, totuși, să rămâi acorată în realitate și de acest lucru va avea grijă Saturn,, în tranzit prin aceeași casă, a relațiilor, să nu-ți faci iluzii sau speranțe, care nu-ți vor îndeplini dorințele și așteptările.
Bani – În partea a doua a săptămânii se activează casa banilor. Încasezi sume importante, dar urmează și niște cheltuieli mai mari, pe cadouri pentru cei dragi.
Muncă– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Scorpion, din 4 decembrie, respectiv casa comunicării, învățării și deplasărilor și va susține demersurile în sfera profesională. Pentru că se activează un aspect tensionat între Venus și Jupiter, din casa convingerilor și credințelor, spre finalul săptămânii este posibil să existe diferențe de opinie între tine și cei cu care desfășori activități.

Horoscop Balanță săptămâna 4 – 10 decembrie 2023

Dragoste– În ce privește planul relațional, se pare că încă nu ai reușit să spui tot ce te nemulțumește în raport cu partenerul, pentru că atunci când inițiezi o conversație, în loc să se desfășoare cu calm, începi cu reproșuri. Partenerul nu va coopera cu o astfel de atitudine, așa că ar trebui să schimbi abordarea.
Bani –Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Scorpion, din 4 decembrie, prin casa banilor și va aduce sume de bani în conturile tale, mai ales dacă ai știut să te pui în valoare. Și partenerul poate să susțină niște cheltuieli în perioada următoare, însă atenție că este posibil, spre finalul săptămânii, să aveți niște dispute din cauza banilor!
Muncă- Neptun revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, prin casa muncii și activităților profesionale și va ajuta să-ți dai seama spre ce direcție trebuie să te îndrepți. Ai nevoie de claritate să iei niște decizii și acum s-ar putea să se risipească confuzia și să poți să porți niște discuții/negocieri.

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Beneficiezi, din 4 decembrie, de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, prin zodia ta. Micul benefic îți va susține demersurile, îți aduce farmec și îți sporește intuiția. Ești deschis flirtului și cuceririlor și îți acorzi mai mult timp pentru relaxare sau pentru ce-ți aduce plăcere.
Neptun revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, prin casa iubirii, așa că vei vedea mult mai clar o situație în planul sentimental.
Bani – În săptămâna aceasta este posibil să încasezi niște sume de bani suplimentare, dar care să nu-ți ajungă pentru cheltuielile pe care vrei să le faci luna aceasta, așa că vei apela la conturile de economii sau la cardurile de credit.
Muncă– S-ar putea să primești o ofertă de job spre finalul săptămânii. Mercur, astrul comunicării și negocierilor, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa parteneriatelor. Cele două semne de pământ pot aduce un contract/parteneriat pe termen lung, stabil.

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Universul interior va fi răscolit din 4 decembrie de tranzitul lui Venus, planeta iubirii. Posibil să apară vechi iubiri din trecut, să începi o relație ascunsă sau să analizezi o situație în cuplu. Pe 6 decembrie revine și Neptun la mișcarea directă prin casa vieții de familie și lucrurile par să se mai îndrepte și-n acest domeniu.
Bani – Din punct de vedere financiar stai bine și poți încheia contracte profitabile, care să-ți aducă stabilitate financiară. Mercur din casa banilor formează un aspect armonios cu Jupiter din casa muncii, semn că vin oferte de job sau colaborare.
Muncă– Axa muncii este dinamizată în partea a doua a săptămânii de un aspect tensionat între Venus și Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa activităților profesionale. S-ar putea să apară unele probleme cu acte oficiale, nereguli, să fie nevoie să mergi la diferite instituții să rezolvi un context profesional.

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste – Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa iubirii, vor forma un aspect tensionat spre finalul săptămânii, așa că va fi nevoie să analizezi bine o situație în planul sentimental și să nu dai curs unor informații neverificate.
Bani – Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității, vine să-ți aducă intuiție și decizii bune într-un context financiar. În urma unor hotărâri pe care le iei săptămâna aceasta, vei avea sau nu stabilitate financiară.
Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în 4 decembrie în zodia Scorpion, pe sectorul proiectelor de viitor și relațiilor de prietenie. Se poate relua un proiect mai vechi, împreună cu un prieten sau cineva cu putere de decizie sa-ți susțină niște demersuri profesionale. Pe fondul acesta astral, Neptun revine și el la mișcarea directă, din 6 decembrie, pe casa comunicării și învățării, și ajută la studiu, acumulare de informație sau cunoștințe. Îți dispare acea senzație de confuzie sau lipsă de concentrare.

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Spre finalul săptămânii, Mercur, guvernatorul casei iubirii, în tranzit prin casa planurilor de viitor, formează un aspect armonios cu Jupiter, din sectorul vieții de familie, semn că ai planuri importante de viitor de discutat cu partenerul, legate de familie, o mutare sau trecerea la un alt nivel al relației.
Bani – Neptun, guvernatorul casei banilor, revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, prin casa banilor obținuți de la serviciu și vei vedea mai clar o situație din punct de vedere financiar, să iei niște decizii importante în perioada următoare.
Muncă– Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale este activat, din 4 decembrie, de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Scorpion, din 4 decembrie. Apar oportunități de job sau se pot îmbunătăți relațiile cu șefii, cu persoanele cu autoritate. Atenție, însă, spre finalul săptămânii, când Venus și Jupiter formează un aspect tensionat și s-ar putea să afecteze încrederea în tine! Este doar o stare trecătoare, pentru că vei reuși să te redresezi și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 decembrie 2023

Dragoste– Neptun, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 6 decembrie, și vei scăpa de confuzie, vei avea din nou intuiție și vei lua decizii inspirate în planul personal.
Bani – Spre finalul săptămânii se activează casa banilor și-ți va permite să evaluezi situația financiară, să discuți cu partenerul de sumele suplimentare pe care le vei obține în această lună și pentru destinația acestora.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării la finalul săptămânii. Pentru că leagă două semne de pământ, aduce stabilitate în deciziile de natură profesională.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni