• PRO TV
  • Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”: „Părinții Ronei au fost...”

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”: „Părinții Ronei au fost...”

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”: „Părinții Ronei au fost...”

Rona Hartner, o fire veselă și jovială, a reușit să se facă plăcută întotdeauna. Moartea actriței a picat ca un trăsnet peste familie și apropiați. Toată lumea se întreabă de ce membrii familiei cântăreței poartă prenume care încep cu litera „R”.

Gallery

De ce familia Ronei Hatner avea o obsesie pentru litera „R”

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancer. Pe 23 noiembrie 2023, actrița și-a dat ultima suflare. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei urmează să ajungă în România și va fi condusă pe ultimul drum vineri, 1 decembrie.

Pe lângă multe alte dezvăluiri pe care familia Ronei Hartner le-a făcut despre viața artistei, s-a aflat și misterul prenumelui care începe cu litera „R”.

Apropiații familiei Hartner au mărturisit că părinții Ronei erau hipioți, iar acestora li s-a părut interesantă ideea ca toții copiii lor să aibă un prenume care să înceapă cu litera „R”.

Astfel, Rona Hartner are o soră pe nume Rinda și un frate pe nume Reon. Ambii frați locuiesc în Canada, iar în momentul în care starea de sănătate a Ronei s-a agravat, cei doi au călătorit în Franța, pentru a fi alături de sora lor.

”Părinții Ronei au fost cam hipioți și, la un moment dat, li s-a părut asta interesant, ca cei trei copii ai lor să aibă, în certificatul de naștere, prenume cu litera R.

Prin urmare, Rona Hartner are o soră pe nume Rinda, de profesie medic, iar fratele ei, Reon, e inginer chimist. Ambii locuiesc în Canada, de peste 20 de ani, și i-au fost Ronei un real sprijin, mai ales în ultimele ei luni de viață”, au spus unii apropiați pentru Playtech.ro.

Cum a ales Rona Hartner numele fiicei sale

Prenumele cu litera „R” au continuat să apară în familia Ronei. Artista a ales să-și numească fiica ”Rita Sumalya”, după numele sfintei cauzelor imposibile, la care se ruga atunci când avea o problemă. Mai mult, pe tatăl Ritei, primul soț al Ronei Hartner, îl cheamă Rocco.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni