• PRO TV
  • Cum se simte Rita, fiica Ronei Hartner, după ce mama ei a murit, iar tatăl a apărut de nicăieri: „Și-a pierdut reperul..”

Cum se simte Rita, fiica Ronei Hartner, după ce mama ei a murit, iar tatăl a apărut de nicăieri: „Și-a pierdut reperul..”

Cum se simte Rita, fiica Ronei Hartner, după ce mama ei a murit, iar tatăl a apărut de nicăieri: „Și-a pierdut reperul..”

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Vedeta a plecat pe lumea cealaltă cu zâmbetul pe buze, însă a lăsat aici o fiica îndurerată, care abia își poate reveni din șocul veștii tragice.

Gallery

Rona Hartner a fost una dintre cele mai apreciate, expansive și cunoscute artiste de la noi din țară. Oamenii au apreciat-o întotdeauna deoarece, indiferent de obstacolele vieții, fiecare apariție a sa era una de neuitat, plină de fericire și zâmbete. 

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie 2023, după o grea și dificilă luptă cu cancerul. Deși a încercat să rămână optimistă, iar în ultima ei apariție publică a vorbit despre modul în care Dumnezeu o va ajuta să depășească această perioadă dificilă, sfârșitul a venit într-un moment neașteptat. 

O țară întreagă, rudele și prietenii Ronei sunt îndoliați și tot ce pot face acum este să îi țină veșnică amintirea. Fiica Ronei, Rita Sumalya, este cea care suferă cel mai mult în aceste clipe, după ce a rămas orfană de mamă la doar 15 ani.

„Și-a pierdut reperul”. Cum se simte Rita Sumalya după ce Rona Hartner a murit

Rona Hartner a fost protejată în toată această perioadă grea de nimeni alta decât sora ei mai mare. Rinda a fost și cea care a făcut anunțul decesului, după ce, cu câteva ore înainte, le ceruse oamenilor să se roage pentru sufletul artistei. 

Acum, Rinda a vorbit public despre starea Ritei Sumalya, fiica Ronei Hartner. Potrivit acesteia, tânăra în vârstă de doar 15 ani este într-o stare permanentă de tristețe și crede că și-a pierdut reperul în viață:

Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit spynews.ro.

Rocco Sedano, tatăl Ritei Sumalya, vrea să vină la înmormântarea Ronei Hartner

Rinda Hartner a vorbit recent și despre tatăl Ritei Sumalya. Se pare că Rocco Sedano, bărbatul care i-a provocat multe probleme Ronei Hartner, vrea să vină la înmormântarea artistei și să fie alături de fiica lui. Acest gest al bărbatului vine după mulți ani în care nu a dorit să discute cu propria lui fată, în vârstă de doar 15 ani. 

A venit cu ideea asta (n.r. să vină la înmormântare) ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea, el vine așa.. A spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină, cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner într-o emisiune TV.

Regretata Rona Hartner va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti, în data de 1 decembrie, a anunţat sora artistei, Rinda, într-o postare pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni