• PRO TV
  • Cum au decurs ultimele minute din viața regretatei Rona Hartner: „A zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul”. Sora acesteia a vegheat-o în permanență

Cum au decurs ultimele minute din viața regretatei Rona Hartner: „A zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul”. Sora acesteia a vegheat-o în permanență

Cum au decurs ultimele minute din viața regretatei Rona Hartner: „A zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul”. Sora acesteia a vegheat-o în permanență

Rona Hartner a murit în urmă cu două zile, pe 23 noiembrie, în Franța, după ce se îmbolnăvise de cancer a doua oară. Aceasta și-a dat ultima suflare pe patul de spital și, în tot acest timp, Rinda, sora ei, i-a fost alături.

Gallery

​Rona Hartner a murit cu zâmbetul pe buze și în pace, povestește sora ei. Cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, aceasta anunțase că s-a vindecat de cancer pentru a doua oară, dar o tumoare reapăruse la scurt timp după aceea.

Cum au decurs ultimele minute din viața Ronei Hartner

În seara de 22 noiembrie, Rinda a postat un mesaj, pe contul de Facebok al Ronei, spunând că aceasta se pregătește să își dea ultima suflare și le-a cerut fanilor ei să se roage pentru ea. A doua zi, a anunțat vestea tragică.

„Într-adevăr, este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales, care nu acceptă, încă, că și-a pierdut unul dintre copii. Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea. Am ajuns direct din Canada la spital, am stat cu ea toată noaptea. Suferința ei era calmată de medicamente”, a povestit Rinda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Durerile bolii erau foarte mari, dar medicamentele au ajutat-o și le-au alinat. Rinda i-a fost alături în orice moment și vorbea cu ea, în încercatea de a-i face trecerea în neființă mai ușoară.

Rona Hartner a murit cu zâmbetul pe buze, la fel cum a trăit

Rinda a mai mărturisit că, la un moment dat, în timp ce vorbeau, fața Ronei s-a luminat, a început să zâmbească și și-a dat ultima suflare. Slujba de înmormântare va avea loc pe data de 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic, în Capitală.

„După ce au venit cadrele medicale să schimbe medicamentele, eu am mers să iau o cafea și m-am întors la ea. Apoi, am stat de vorba și la, un moment dat, am văzut, deodată, că i s-a luminat fața și a zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul. Am întrebat-o pe cine vede. Atunci a și plecat.

Rona era foarte credincioasă. Cred că probabil și atât era acolo, dar cred că l-a văzut pe Iisus. Nu sunțin în locul ei, dar avea un zâmbet și s-a luminat toată la față. Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze”, a mai dezvăluit Rinda.

 

Suraa foto: Facebook, Captură video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni