• PRO TV
  • Rona Hartner a încercat de trei ori să se sinucidă: „Am plecat pe...”. Cine a făcut-o să se răzgândească de tot atâtea ori

Rona Hartner a încercat de trei ori să se sinucidă: „Am plecat pe...”. Cine a făcut-o să se răzgândească de tot atâtea ori

Rona Hartner a încercat de trei ori să se sinucidă: „Am plecat pe...”. Cine a făcut-o să se răzgândească de tot atâtea ori

Rona Hartner a încercat să se sinucidă și nu doar o dată, ci de trei ori. Artista ajunsese în punctul în care problemele din viață au copleșit-o atât de mult, încât nu mai găsea niciun motiv pentru a trăi.

Gallery

Rona Hartner nu a avut deloc o viață ușoară, motiv pentru care, a încercat de mai multe ori să se sinucidă, când viața ei abia începea. La doar 18 ani, regretata artistă a vrut să își încheie socotelile cu viața.

Rona Hartner a încercat să se sinucidă de trei ori

În urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Rona Hartner a vorbit despre tentativele de sinucidere, doar una dintre ele fiind detaliată. Artista susține că o persoană misterioasă a salvat-o nu doar o dată, motiv pentru care, a numit-o „îngerul păzitor” al său.

Artista a povestit că persoana cu pricina a apărut în viața ei în „momentele critice” și, prin ajutorul pe care i l-a oferit de fiecare dată, a făcut-o să înțeleagă faptul că, indiferent de ceea ce i se va întâmpla, nu trebuie să se sinucidă.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situațiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a povestit artista.

Sora Ronei a anunțat moartea artistei

Rinda, sora Ronei, care locuiește în Canada, a postat în urmă cu două zile, pe 22 noiembrie, un mesaj sfâșietor. Aceasta i-a anunțat pe fanii artistei că aceasta este pe patul de moartea și le-a cerut să se roage pentru ea, pentru a nu murit în chinuri.

După doar câteva ore, și-a schimbat fotografia de copertă, dând vestea pe care nimeni nu spera să o audă prea curând.

„Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a postat Rinda, pe contul de Facebook al Ronei.

Rona Hartner a lăsat-o în urmă pe fiica ei, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. În vara anului trecut, artista mărturisea că își dorește să o aducă pe fiica în România, pentru a cunoaște țara, dar și pentru a-și cunoaște familia.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni