• PRO TV
  • Rona Hartner și-a prevestit moartea, pe patul de spital. L-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o la Ceruri: „Haide, fata mea”

Rona Hartner și-a prevestit moartea, pe patul de spital. L-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o la Ceruri: „Haide, fata mea”

Rona Hartner și-a prevestit moartea, pe patul de spital. L-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o la Ceruri: „Haide, fata mea”

Rona Hartner și-a prevestit moartea, cu puțin timp înainte de a trece la cele veșnice. Artista a trăit un moment greu de explicat, când i-a auzit pe Iisus și pe tatăl său.

Gallery

​Rona Hartner a murit ieri, 23 noiembrie, după o luptă grea cu cancerul și după ce și-a prevestit sfârșitul. La doar 50 de ani, artista a pierdut lupta cu cancerul, deși, în urmă cu doar câțiva ani, reușise să îl învingă pentru prima oară.

Cum și-a prevestit Rona Hartner sfârșitul

Rona Hartner a murit din cauza cancerului de care se îmbolnăvise a doua oară. Deși lupta cu toată ființa ei, pentru a ieși învingătoare și de data aceasta, boala a fost mai puternică și nimeni și nimic nu a mai putut-o salva.

În urmă cu ceva timp, când era în spital, făcând chimioterapie, Rona Hartner a avut parte de un eveniment supranatural, despre care a vorbit ulterior. Aceasta susține că l-a auzit pe tatăl ei decedat cum a chemat-o lângă el și pe Iisus care i-a dat de înțeles că nu se va vindeca și de această dată.

„La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece așa prin spital și nu era aerul condiționat, era așa o prezență și l-am auzit pe tata din Rai spunând «haide, fata mea!» și Iisus mi-a pus o întrebare cheie «și dacă nu vreau să te vindec?!»”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp.

Rona Hartner a acceptat voia lui Dumnezeu

După ce a auzit întrebarea pusă de Iisus, Rona Hartner a înțeles că nu ea este cea care va putea controla ce se va întâmpla din acest punct de vedere și s-a lăsat în voia Lui, acceptându-și soarta.

„Mi-a pus o întrebare cheie și atunci am zis «facă-se voia Ta!”. Asta e cea mai mare rugăciune. Când nu știi ce să faci, zici „facă-se voia Ta»”¸a mai spus Rona.

În vară, Rona Hartner fusese diagnosticată cu cancer în stadiul patru, cu metastaze pe creier. În momentul în care boala a fost depistată, din cauza faptului că se afla într-un stadiu avansat, medicii au trimis-o să își facă testamentul.

Prin urmare, și-a cumpărat un loc de veci, în cazul în care avea să se stingă din rona hartnerviață, cu toate că era încrezătoare în medicină și în ajutorul primit de la Dumnezeu.

 

Sursa foto: Facebook, Getty Images, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni