• PRO TV
  • Rona Hartner are, din nou, probleme de sănătate, la scurt timp după ce a învins cancerul pentru a doua oară: „A apărut o metastază”

Rona Hartner are, din nou, probleme de sănătate, la scurt timp după ce a învins cancerul pentru a doua oară: „A apărut o metastază”

Rona Hartner are, din nou, probleme de sănătate, la scurt timp după ce a învins cancerul pentru a doua oară: „A apărut o metastază”

Nici bine nu a scăpat de cancerul de care se îmbolnăvise a doua oară, că Rona Hartner are de-a face cu o nouă problemă.

Gallery

​Rona Hartner nu a scăpat definitiv de problemele de sănătate cauzate de cancer, iar una dintre metastazele de pe creier a reapărut. Artista este decisă să abordeze mai pe larg subiectul.

Rona Hartner nu a scăpat de metastaza de pe creier

A reușit să învingă cancerul pentru a doua oară, când boala era într-un stadiu destul de avansat, dar metastazele nu au dispărut complet. De curând, artista a mărturisit că traversează o nouă perioadă dificilă.

Mai mult decât atât, problema care a reapărut nu îi permite să își facă planuri nici măcar pentru sărbătorile de iarnă, deoarece una din metastaze a revenit și trebuie să se ocupe de ea cât mai repede cu putință.

„Una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat, a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie, dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus aceasta, conform Ciao.

Boala a apropiat-o mai mult pe Rona de Dumnezeu

Rona Hartner a recunoscut că mereu a fost o persoană credincioasă, dar boala a făcut-o să se apropie și mai mult de Dumnezeu. Prin urmare, aceasta cântă melodii despre Dumnezeu și vrea să continue să facă același lucru, în semn de mulțumire.

„Albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp  și că toate piesele pe care le  cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții și într-adevăr foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu, dar realitatea este că toți acești oameni nu au început  acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

 

Sursa foto: Facebook, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni