• PRO TV
  • Rona Hartner a învins cancerul pentru a doua oară. Artista s-a vindecat miraculos în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit...”

Rona Hartner a învins cancerul pentru a doua oară. Artista s-a vindecat miraculos în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit...”

Rona Hartner a învins cancerul pentru a doua oară. Artista s-a vindecat miraculos în două săptămâni, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit...”

Rona Hartner se declară o învingătoare, a câștigat lupta cu cancerul pentru a doua oară. Artista consideră că s-a produs un miracol în viața ei.

Rona Hartner a dezvăluit că a învins cancerul din nou, în numai două săptămâni, deși se afla în stadiul patru, cu metastaze.

Gallery

Cum a învins Rona Hartner cancerul în două săptămâni?

Nu este prima dată când artista se luptă cu această boală nemiloasă, în urmă cu 4 ani, aceasta a câștigat pentru prima dat lupta. La vremea respectivă, Rona se lupta cu cancerul de colon, de care s-a vindecat.

În urmă cu câteva luni, calvarul a început din nou pentru Rona, atunci când a aflat că boala a recidivat, de această dat atacând plămânii.

După o luptă asiduă cu această boală, Rond se declară învingătoare, a câștigat din nou lupta împotriva cancerului.
Aceasta a povestit că s-a vindecat în două săptămâni, datorită unui remediu găsit de medici, pe care Rona îl consideră un miracol.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni