• PRO TV
  • Cui i-a lăsat Rona Hartner întreaga avere. Artista și-a cumpărat loc de veci și și-a făcut testamentul, fără să știe că avea să moară

Cui i-a lăsat Rona Hartner întreaga avere. Artista și-a cumpărat loc de veci și și-a făcut testamentul, fără să știe că avea să moară

Cui i-a lăsat Rona Hartner întreaga avere. Artista și-a cumpărat loc de veci și și-a făcut testamentul, fără să știe că avea să moară

Săptămâna trecută, Rona Hartner a murit, însă, cu doar câteva luni înainte, luase o decizie importantă în ceea ce privește averea, fără să știe că avea să își piardă viața.

Gallery

Cu doar două luni înainte de a muri, îndemnată de medicii care au descoperit că avea, din nou, cancer, Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci și și-a făcut și testamentul. Cu toate acestea, nu a crezut că va muri, fiind convinsă că va reuși să se vindece și de această dată.

Cui a lăsat Rona Hartner întreaga avere

Când a aflat că este bolnavă de cancer pentru a doua oară, Rona Hartner a mers la notar, pentru face testamentul. Deși declara că își pune toată speranța în Dumnezeu și în medicină, boala a înfrânt-o.

Artista a decis ca tot ceea ce are să rămână Ritei, fiica ei în vârstă de 15 ani. Aceasta este fiica ei și a unui dansator din Argentina, pe nume Rocco Sedano, care, conform apropiaților, nu și-a mai căutat fiica de multă vreme și a reapărut în viața ei în momentul în care a aflat de decesul artistei.

„Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar, să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus Rona, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cu ce avere a mai rămas Rona, după divorț

Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri, în anul 2019, în Franța, dar au divorțat după doar doi ani. Artista nu doar că a rămas cu inima frântă, dar a rămas și aproape fără nimic, deoarece, la partaj, i-a lăsat lui Herve Camilleri tot ceea ce acesta a cerut.

„I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat”, spunea regretata artistă, în urmă cu doi ani.

În ultima perioadă, Rona a recunoscut că avea unele probleme financiare, după ce a avut nevoie de bani, pentru tratament. Aceasta plănuia să revină pe scenă imediat ce avea să se facă bine și să înceapă să cânte muzică psaltică, în semn de mulțumire pentru Dumnezeu.  

Sursa foto: Facebook, Captură video, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni