• PRO TV
  • Rocco Sedano, decizie importantă în privința fiicei sale, Rita, după moartea Ronei Hartner. Ce vrea actorul să facă

Rocco Sedano, decizie importantă în privința fiicei sale, Rita, după moartea Ronei Hartner. Ce vrea actorul să facă

Rocco Sedano, decizie importantă în privința fiicei sale, Rita, după moartea Ronei Hartner. Ce vrea actorul să facă

Rocco Sedano vrea să reia legătura cu fiica lui, Rita, după moartea Ronei Hartner. Sora regretatei artiste, Rinda, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

Gallery

Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, vrea să fie alături de fiica lui Rona Hartner a trecut la cele veșnice pe 23 noiembrie.

Moartea artistei a căzut ca un trăsnet asupra familiei și apropiaților. Toți cei care au admirat-o și apreciat-o sunt împietriți de durere. Rona a lăsat în urmă o fiică, pe Rita.

Sora regretatei actrițe a oferit câteva detalii despre starea nepoatei sale, dar și despre faptul că Rocco Sedano, tatăl tinerei, care a fost absent în toți acești ani, vrea să reia legătura cu Rita. Dacă actorul argentinian susține că vrea să reia legătura cu fiica sa, de cealaltă parte, Rita nici nu vrea să audă de el, mai ales că a fost absent în toți acești ani.

Rinda Hartner a dezvăluit că va avea grijă de nepoata sa și îi va fi alături la fiecare pas.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate ”, a mărturisit Rinda Hartner, potrivit Spynews.ro .

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni