• PRO TV
  • Rita Sumalya a împlinit 16 ani. Prima zi de naștere fără Rona Hartner a afectat-o cumplit pe adolescentă: „A refuzat să serbeze”

Rita Sumalya a împlinit 16 ani. Prima zi de naștere fără Rona Hartner a afectat-o cumplit pe adolescentă: „A refuzat să serbeze”

Rita Sumalya a împlinit 16 ani. Prima zi de naștere fără Rona Hartner a afectat-o cumplit pe adolescentă: „A refuzat să serbeze”

În urmă cu aproximativ o săptămână, pe 5 ianuarie, Ruta Sumalya, fiica Ronei Hartner, a împlinit 16 ani. Aceasta a fost prima aniversare fără mamei ei, iar lipsa acesteia și-a pus amprenta pe sufletul ei.

Gallery

Rita Sumalya s-a transformat într-o domnișoară veritabilă, ajungând la vârsta de 16 ani. Fiica regretatei Rona Hartner a refuzat să își aniverseze ziua de naștere, deoarece nu a trecut peste moartea mamei sale.

Rita Sumalya, prima zi de naștere fără Rona Hartner

La nici două luni de când Rona Hartner a murit, fiica acesteia, Rita Sumalya, a împlinit 16 ani. Nu a vrut să își serbeze ziua de naștere, așa cum ar face orice adolescent de vârsta ei, și a decis să își o petreacă uitându-se la poze cu mama ei.  

Moartea Ronei i-a schimbat viața extrem de tare, mai ales din cauza faptului că se află la o vârstă la care are nevoie de sprijin și de îndrumare. De când artista a trecut la cele veșnice, Rita se află în grija unui unchi și a bunicii materne.

Moartea Ronei s-a transformat într-o adevărată traumă pentru adolescentă, iar faptul că sărbătorile de iarnă le-a petrecut singură, a afectat-o și mai tare.

„Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze. E prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion fără Rona, prima aniversare, fără mama ei. Pentru Sumayla, e prea greu cu toate, una după alta”, a mărturisit Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei, conform Playtech.

Și-a petrecut ziua de naștere printre fotografiile cu Rona

De ziua ei de naștere, Rinda și Rona Hartner aveau câteva obiceiuri, iar dorința artistei de a-i face zilele de naștere memorabile fiicei sale s-a împlinit.

„Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a mai dezvăluit impresara.

În urmă cu un an, Rona recunoștea că fiica ei a avut o perioadă dificilă, deoarece câinele ai a murit și a aflat că boala recidivase. Familia Ronei încearcă să fie aproape de Rita Sumalya cât mai mult cu putință, pentru a trece cât mai ușor peste șocul pierderii persoanei de care era cea mai apropiată.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images, captură YouTube  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni