• PRO TV
  • Rita Sumalya nu merge la mormântul Ronei Hartner. Care este motivul pentru care adolescenta a luata ceastă decizie: „Pentru ea...”

Rita Sumalya nu merge la mormântul Ronei Hartner. Care este motivul pentru care adolescenta a luata ceastă decizie: „Pentru ea...”

Rita Sumalya nu merge la mormântul Ronei Hartner. Care este motivul pentru care adolescenta a luata ceastă decizie: „Pentru ea...”

De trei luni, Rita Sumalya trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce Rona Hartner a murit. Artista își doarme somnul de veci în România, iar fiica ei adolescentă a rămas în Franța.

Gallery

Rona Hartner s-a stins din viață la finalul lunii noiembrie, după o luptă dură cu cancerul. Fiica ei, Rita Sumalya, este cea mai afectată, sora artistei spunând că adolescenta „și-a pierdut reperul”.

Rita Sumalya nu poate vedea mormântul Ronei Hartner

Faptul că avea doar 15 ani când și-a pierdut mama, a făcut ca pierderea să fie și mai dureroasă și dificilă de procesat. Ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum va rămâne cea mai tristă pentru ea și nici sprijinul familiei nu poate umple golul lăsat de mama ei.

Recent, în cadrul unui interviu, Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, a făcut noi declarații despre Rita Sumalya. Tinerei îi este extrem de greu să accepte că mama ei nu mai este în viață și i-ar fi foarte dificil să vadă mormântul acesteia.

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”, a declarat Dana Cristescu, conform Playtech.

Ce pensie alimentară îi plătește Rocco Ritei

După moartea Ronei Hartner, sora acesteia a răbufnit și a mărturisit că Rita nu a fost căutată de tatăl ei niciodată și că bărbatul și-a făcut apariția abia după ce mama adolescentei și-a pierdut viața.

În ceea ce privește pensia alimentară, Dana Cristescu a mărturisit că Rocco nu are un venit stabil, ceea ce înseamnă că nu își permite să îi plătească pensia alimentară fiicei sale lunar.

„Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a mai precizat aceasta pentru sursa menționată anterior.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube, Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni