• PRO TV
  • Singurele patru cuvinte pe care Rona Hartner le-a scris în testament. Au legătură directă cu fiica ei

Singurele patru cuvinte pe care Rona Hartner le-a scris în testament. Au legătură directă cu fiica ei

Singurele patru cuvinte pe care Rona Hartner le-a scris în testament. Au legătură directă cu fiica ei

La sfârșitul lunii noiembrie a anului 2023, după ce s-a luptat o lungă perioadă de timp cu o boală cruntă, Rona Hartner a murit.

Gallery

Vestea a căzut ca un trăsnet peste fanii artistei, deoarece multă lume știa că Rona Hartner a reușit să învingă boala.

Din păcate, după ce a murit, în familia Ronei Hartner a pornit un scandal din cauza averii ei și a custodiei Ritei, fata pe care o are. În timp ce Rinda, sora Ronei Hartner își dorea ca Rita să rămână la ea, tânăra în vârstă de 16 ani a ales să plece cu Rocco, tatăl ei. Iar acest lucru i-a întristat pe cei din familia artistei.

Acum, la aproximativ patru luni de când Rona Hartner a murit, sora ei a oferit un interviu pentru Playtech, în care a dezvăluit că multe dintre hainele artistei sunt la ea.

„Ce simt când port hainele Ronei? O simt cu mine. Le-am îmbrăcat așa cum erau, nici nu le-am spălat încă. Vreau să simt mirosul ei. Am impresia că, atunci când le port, îi port bucuria pe care o avea. Îmi dă din energia ei.

Am dat din lucruri, pentru sufletul ei, așa cum se dă, dar foarte multe le-am păstrat pentru fetele mele, pentru fata ei. Și mai port mereu cu mine o cruciuliță, o am la gât, a fost tot a ei. O iau cu mine și la serviciu. Noi două ne-am împărțit mereu totul”, a spus Rinda Hartner.

Mai mult decât atât, femeia a spus și ce a scris Rona Hartner în testament: „Rona a scris așa în testament: «Las totul fetei mele»! Atât scrie. Până la majorat, se ocupă fratele meu de tot ce trebuie, de toate actele. Rona l-a pus pe Remus să fie responsabil de tot. Fratele meu se ocupă și de apartamentul din Franța, dar și de cel din București, care este al nostru, al celor trei frați. Fata are acum 16 ani, moștenirea o va primi când va împlini vârsta de 18 ani”!

Rinda Hartner nu s-a putut abține și, în cadrul aceluiași interviu, i-a atacat și pe bărbații care au trecut prin viața Ronei.

„Foștii soți n-au ajutat-o la greu nici cu bani și nici nu i-au fost sprijin moral, dimpotrivă, chiar i-au băgat bețe-n roate. Nu au iubit-o. Cred că au fost geloși pe succesul ei. Au vrut să fie lângă ea ca să cânte și ei lângă Rona, pentru că era foarte cunoscută în întreaga lume. Mai ales Rocco, tatăl fetei Ronei, era invidios pe faima și pe succesul ei. El a separat-o de DJ-ii cu care colaborase”, a mai spus sora artistei.

foto: arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni