• PRO TV
  • Rona Hartner s-ar fi îmbolnăvit de cancer din cauza fostului soț. Tatăl fiicei a lăsat-o la greu, așa cum a făcut și primul ei soț: „Cât a fost vie…”

Rona Hartner s-ar fi îmbolnăvit de cancer din cauza fostului soț. Tatăl fiicei a lăsat-o la greu, așa cum a făcut și primul ei soț: „Cât a fost vie…”

Rona Hartner s-ar fi îmbolnăvit de cancer din cauza fostului soț. Tatăl fiicei a lăsat-o la greu, așa cum a făcut și primul ei soț: „Cât a fost vie…”

În urmă cu trei luni, Rona Hartner a murit, într-un spital din Franța, la doar câteva săptămâni de când anunțase că s-a vindecat miraculos de metastazele pe creier, după ce se îmbolnăvise de cancer a doua oară.

Gallery

​Rinda Hartner face dezvăluiri dureroase, la trei luni de la moartea surorii sale, Rona Hartner. După fiecare divorț prin care a trecut, regretata artistă a ajuns la concluzia că niciunul din bărbații alături de care a vrut să trăiască nu a iubit-o.

Rona Hartner s-ar fi îmbolnăvit de cancer din cauza fostului soț

Anul trecut, Rona Hartner fusese diagnosticată, pentru a doua oară, cu cancer. Artista a apelat la cele mai noi tratamente, pentru a se face bine, dar boala a învins. După ce a aflat diagnosticul, Rona Hartner a început să bănuiască faptul că tatăl fiicei sale, Rocco, este vinovat pentru declanșarea bolii.

„El a venit la înmormântare, ca să câștige popularitate, cred. Cât a fost vie, Rocco i-a făcut numai necazuri. Rona credea că, din cauza lui, s-a și îmbolnăvit de cancer. Și-a dat seama prea târziu că n-a iubit-o niciodată”, a povestit Rinda Hartner, conform Playtech.

Mai mult decât atât, artista era dezamăgită de faptul că foștii parteneri nu au iubit-o, deși ea li s-a dedicate trup și suflet, pentru ca relația să fie una armonioasă.

Rona Hartner a fost lăsată la greu de foștii soți

Boala de care a suferit a afectat-o și pe plan financiar, iar Rona Hartner a trebuit să se descurce singură, doar cu ajutorul primit din partea celor apropiați. Rocco, dar și primul ei soț, nu au ajutat-o cu nimic atunci când a ajuns în momente mai puțin plăcute.

Rinda consideră că Rona nu a avut noroc în dragoste, deoarece aceasta se implica mult prea mult în relațiile care nu promiteau nimic, deoarece nu vedea defectele bărbaților de la început.

„Era pătimașă, se îndrăgostea cu patos de câte un bărbat, o vrăjea, nu știu, căci amândoi soții ei nu au fost, după părerea mea, nici foarte deștepți și nici foarte frumoși. Rona se îndrăgostea, însă, cu inima și le vedea defectele când era mult prea târziu”, a mai spus Rinda.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni