• PRO TV
  • Pescobar, prima fotografie alături de fiul său. Milionarul radiază de fericire de când are un băiețel: „Prima plimbare”

Pescobar, prima fotografie alături de fiul său. Milionarul radiază de fericire de când are un băiețel: „Prima plimbare”

Pescobar, prima fotografie alături de fiul său. Milionarul radiază de fericire de când are un băiețel: „Prima plimbare”

În urmă cu două săptămâni, Gianina, iubita lui Pescobar, a născut primul lor copil, un băiețel. Patronul HoReCa a anunțat sexul bebelușului cu doar câteva zile înainte ca micuțul să vină pe lume.

Gallery

Pescobar este în culmea fericirii, deoarece, de luna aceasta, are doi moștenitori. După ce, în urmă cu mai mulți ani, fosta lui parteneră i-a dăruit o fiică, acum, actuala sa parteneră i-a mai dăruit un copil.

Pescobar, la plimbare cu fiul său

Și-au ținut relația ascunsă multă vreme și au încercat să facă același lucru și cu sarcina, dar, acum, Pescobar nu se mai ascunde. Recent, pe contul său de Instagram, a urcat o filmare în care este surprins plimbându-se prin parc, împreună cu fiul său.

Acesta încă nu a dezvăluit numele pe care băiatul lui îl poartă, dar ceea ce le-a atras atenția internauților este cât de fericit este în ipostaza de tătic de băiat. „Prima, prima plimbare în parc, cu tatii. Doi gagii”, a spus acesta, în timp ce își plimba copilul. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Pescobar a anunțat venirea pe lume a fiului său pe data de 13 martie, printr-o fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare. Acesta a venit la maternitate nu oricum, ci nu un buchet imens de trandafiri pentru proaspăta mămică.

„Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel. Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu”, a scris afaceristul, în mediul online.   

Pescobar ar fi cerut un test ADN

După ce Gianina l-a anunțat că vor avea un copil împreună, surse DNAmedia au declarat că afaceristul i-ar fi cerut un test ADN, pentru a demonstra că micuțul pe care îl purta în pântec este, într-adevăr, al lui.

Mai mult decât atât, în schimb, Pescobar i-ar fi promis că îi cumpără un apartament de lux, dat fiind faptul că i-a dăruit un moștenitor și trebuie să beneficieze de toate condițiile, pentru a-l crește așa cum se cuvine.

 

Sursa foto: Instagram, captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni