• PRO TV
  • Pescobar face angajări! Oferă salariu de 2000 de euro pe lună. Angajatul nici nu trebuie să meargă la serviciu

Pescobar face angajări! Oferă salariu de 2000 de euro pe lună. Angajatul nici nu trebuie să meargă la serviciu

Pescobar face angajări! Oferă salariu de 2000 de euro pe lună. Angajatul nici nu trebuie să meargă la serviciu

Pescobar oferă un salariu de 2000 de euro pe lună la Taverna Racilor. Viitorul angajat nici nu va trebui să meargă la serviciu, însă afaceristul impune niște condiții clare.

Paul Nicolau a reușit, într-un timp foarte scurt, să pună bazele unei afaceri de succes. Restaurantele pe care le deține sunt foarte cunoscute în România, tocmai datorită faptului că afaceristul se implică foarte mult în promovarea acestora. Pe lângă Taverna Racilor, Pescobar a deschis și platforma online fishtodoor.ro, de unde clienții își pot comanda pește și fructe de mare.

Tocmai din acest motiv, Pescobar își dorește să aibă alături oameni cât mai competenți pentru a-și crește veniturile și din această afacere online.

Pentru asta, el oferă un salariu de 2000 de euro unui specialist în rețelele de socializare. Vrea să își promoveze cât mai bine afacerea, de aceea vrea ca persoana care va ocupa acest post sa aibă cunoștințe solide de editare foto, să fie foarte activă pe rețelele de socializare și să aibă cel puțin 50.000 de urmăritori pe Tik-Tok, condiție absolut obligatorie pentru a se califica pentru acest job.

Viitorul angajat nu va fi obligat să meargă fizic la serviciu, ci va putea lucra de acasă.

„Video de angajare la fishodoor.ro! Ce trebuie să faci? Am nevoie de cineva care să gătească cu produsele fishtodoor, să editeze foarte bine filmulețe, o grămadă de filmulețe și să se mulțumească cu 2000 de euro pe lună că stă acasă și face video-uri pentru fishtodoor.

Dar, el trebuie să știe să editeze video foarte bine, să aibă cont de Instagram, Facebook și  TikTok, dar să aibă măcar pe contul de TikTok cel puțin 50.000 de urmăritori. Doar așa se poate califica. Asta este oferta de muncă”, a anunțat Pescobar prin intermediul unui video pe TikTok.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni