• PRO TV
  • Cum arată Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut. Prima apariție

Cum arată Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut. Prima apariție

Cum arată Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut. Prima apariție

Gianina Crișan este femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe Paul Nicolau. Cum arată iubita lui Pescobar după ce a născut?

Gallery

​Paul Nicolau este în culmea fericirii. Afaceristul este tată de băiat, iubita lui, Gianina, a născut în urmă cu două săptămâni.


Iubita lui Pescobar, prima apariție după ce a născut

Paul Nicolau nu își încape în piele de fericire, iubita lui, Gianina, l-a făcut tată de băiat. Omul de afaceri e mândru nevoie mare și se bucură de momentele pentrecute cu fiul său.

În urmă cu o zi, Pecobar s-a filmat în timp ce își plimba fiul cu căruciorul prin fața tavernei din Herăstrău. Mai mult, Gianina a apărut pentru prima dată după ce a născut.

Proaspăta mămică s-a filmat la salon, îmbrăcată într-un costum alb, după ce și-a aranjat părul. Tânăra arată foarte bine, deși a născut în urmă cu doar două săptămâni, semn că se reface foarte repede după sarcină. VEZI IMAGINEA CU GEANINA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Încă de când a rămas însărcinată cu patronul de la Taverna racilor, Gianina a fost foarte discretă, ba mai mult, și-a șters toate pozele de pe contul de Instagram în care apare însărcinată.

Cei doi au o relație discretă, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni