• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 mai. Reacție șocantă după ce Ștefania Ștefan pierde duelul de eliminare! Zanni, aproape că izbucnește în lacrimi: „Mă aruncam în dinți pentru ea!”

Survivor All Stars, 16 mai. Reacție șocantă după ce Ștefania Ștefan pierde duelul de eliminare! Zanni, aproape că izbucnește în lacrimi: „Mă aruncam în dinți pentru ea!”

Ștefania Ștefan a fost eliminată din competiția Survivor All Stars, după ce s-a duelat cu Zanni! Iată cum au reacționat concurenții!

Gallery

„Pleacă o adversară pe care am îndrăgit-o. Mi-ar fi plăcut maxim să fi făcut echipă, mi-ar fi plăcut să îi arăt Ștefaniei ce înseamnă să ai un frate de 55kg, mă aruncam în dinți pentru ea. A fost cea mai bună fată, am încercat să o mai dezechilibrez pentru echilibrul alor mele. E dureros că 1 și 2 se luptau, iar 6 și 7 se uitau. Puterea exemplului de acum trebuie să ne facă mai atenți de acum. Nu trebuie să mai existe Războinici și Faimoși, am rămas numai bărbați. Dacă greșesc, să mă trimiteți și săptămâna viitoare la duel”, a spus Zanni.

Ștefania, de asemenea, a avut un discurs emoționant la finalul competiției:

„Vreau să le mulțumesc tuturor că au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu să demonstrez! Am vrut să demonstrez că și o femeie e șmecheră și poate! Ca femeie, am reușit să fiu tare, să fiu agilă, îndemânatică. Consider că am coroana, domnul Dan!”, a spus Ștefania Ștefan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni