• PRO TV
  • Ciprian Marica a dat-o de gol pe Simona Halep! Câți bani au câștigat cei doi din sport

Ciprian Marica a dat-o de gol pe Simona Halep! Câți bani au câștigat cei doi din sport

Ciprian Marica a dat-o de gol pe Simona Halep! Câți bani au câștigat cei doi din sport

În anul 2001, Divizia A din România, așa cum era numit campionatul de fotbal la vremea respectivă, făcea cunoștință cu un fotbalist care avea să devină unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria țării.

Gallery

​Ciprian Marica debuta în echipa mare a lui Dinamo București, după ce jucase timp de mai bine de cinci ani la juniorii aceleiași echipe. Iar cariera lui a fost într-o continuă ascensiune până în anul 2014.

De la Dinamo, Ciprian Marica a plecat la Sahtior Donețsk, iar apoi a mai jucat la cel mai înalt nivel la echipe precum Stuttgart, Schalke și Getafe.

Cu 71 de meciuri și 25 de goluri la echipa națională, fotbalistul a devenit unul dintre cei mai imporanți sportivi din istoria României, iar conturile lui s-au rotunjit.

Invitat recent într-o emisiune mondenă, Ciprian Marica a vorbit despre averea lui, însă a dat-o de gol și pe Simona Halep, dezvăluind câți bani a câștigat românca din tenis.

„Am făcut bani mulți din fotbal. Hai să spunem peste 15 milioane de euro. Destul de mulți bani. Acum depinde cu ce compari. Dar sunt bani mulți. Bine, sunt sportivi în lume care au câștigat mai mulți bani decât mine: Simona Halep, care are peste 40 de milioane de euro câștigați de tenis. Deci sunt sportivi care au câștigat mai mult. Și în fotbal, cu siguranță. Nu vreau să spun sume”, a spus Ciprian Marica.

Astfel, de când el s-a apucat de fotbal și până în ziua de astăzi, Ciprian Marica și Simona Halep au câștigat împreună peste 55 de milioane de euro din sport.

Sursa foto: Instagram/Ciprian Marica

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni