• PRO TV
  • Simona Halep a fost testată, din nou, pentru dopaj. Fostul numărul unu mondial a fost luat pe nepregătite: „E în viața mea”

Simona Halep a fost testată, din nou, pentru dopaj. Fostul numărul unu mondial a fost luat pe nepregătite: „E în viața mea”

Simona Halep a fost testată, din nou, pentru dopaj. Fostul numărul unu mondial a fost luat pe nepregătite: „E în viața mea”

Simona Halep a revenit pe teren și se pregătește pentru turneul WTA 125 de la Oeiras, după ce a scăpat de suspendare. Sportiva a fost testată recent, fără să fie anunțată în prealabil.

Gallery

Simona Halep se antrenează din greu pentru meciurile la care urmează să participe peste doar câteva zile, dar trebuie să se supună, constant, unor teste antidoping, făcute pe nepusă masă.

Simona Halep, testată antidoping, fără să fie anunțată

Deși procedura nu este una care să îi facă prea multă plăcere, Simona Halep nu se împotrivește și acceptă să fie testată, ori de câte ori se dorește acest lucru. Sportiva a mărturisit că, și în anii trecuți, a fost supusă mai multor teste de acest fel.

Mai mult decât atât, este convinsă că, fiind testată fără să fie anunțată în prealabil, va putea să demonstreze că a fost acuzată de dopaj pe nedrept.

„Am avut antidoping, o testare care, deja, pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile. Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată.

Nu am nimic împotrivă. Să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă”, a spus Simona Halep, conform Digi Sport.

Simona Halep și-a schimbat antrenorul

Câțiva ani, Simona Halep a fost antrenată de Patrick Mouratoglou, care și-a asumat vina pentru rezultatul pozitiv la testul antidoping. În urmă cu doar câteva săptămâni, Simona Halep l-a concediat și a ales să se antreneze cu Carlos Martinez Comet.

Pentru sursa menționată anterior, fostul numărul 1 mondial a mărturisit că va avea nevoie de o perioadă de acomodare, chiar dacă îl apreciază foarte mult din punct de vedere sportiv.

Aceasta este încrezătoare în ceea ce privește modul în care vor decurge lucrurile, deși a recunoscut că acomodarea este mai grea decât s-a așteptat, luând în considerare faptul că a nu a mai intrat pe teren un an și jumătate.

Sursa foto: Instagram, Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni