• PRO TV
  • Cât te costă să faci Paștele la hotelul deținut de Gică Hagi sau Simona Halep: „Pachet pentru perioada 3-6 mai 2024”

Cât te costă să faci Paștele la hotelul deținut de Gică Hagi sau Simona Halep: „Pachet pentru perioada 3-6 mai 2024”

Cât te costă să faci Paștele la hotelul deținut de Gică Hagi sau Simona Halep: „Pachet pentru perioada 3-6 mai 2024”

Luna mai se apropie cu pași repezi, iar odată cu venirea ei avem parte și de mai multe zile libere, datorită sărbătorilor care ne bat la ușă.

Românii se vor bucura de aproape o săptămână liberă, mai ales dacă statul decide să facă punte între sărbători. Asta deoarece zilele legale libere vor fi miercuri - 1 mai (Ziua Muncii), vineri - 3 mai (Vinerea Mare) și luni - 6 mai (a doua zi de Paște). Astfel, este foarte posibil ca și ziua de joi - 2 mai să fie liberă, astfel angajații vor putea avea liber de pe 01 mai 2024 până pe 06 mai 2024.

Chiar dacă sărbătorile se vor uni, hotelierii au făcut oferte separate, iar jurnaliștii de la Playtech au stat de vorbă cu reprezentanții hotelurilor deținute de Gică Hagi și de Simona Halep, pentru a afla cât costă să își faci Paștele la mare, în stațiunea Mamaia.

„Avem un pachet de Paște, pentru perioada 3-6 mai 2024, la prețul de 3.060 de lei, pentru o cameră de două persoane. Se poate plăti și cu tichete de vacanță. Pentru copiii de până în trei ani este gratuit, existând și locuri de joacă.

În preț intră micul dejun, cina pentru ziua de 3 mai, prânz pascal pe 5 mai, muzică live Camelia Tudor Band. Va fi și o primire tradițională cu ouă roșii, vin și cozonac, de Înviere”, au spus reprezentanții hotelului deținut de Gică Hagi.

Din câte se pare, la hotelul deținut de Simona Halep nu există o ofertă specială de Paște, ci prețurile vor fi cele normale pentru această perioadă.

„În luna mai, inclusiv de Paște, cazarea la noi costă 1.000 de lei pe noapte, pentru un apartament. Nu este inclus și micul dejun”, au spus reprezentanții hotelului deținut de Simona Halep.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni