• PRO TV
  • Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția lui și câți ani avea aceasta, la acea vreme: „Să nu afle părinții mei”. Locul special în care sportivul a scos-o la prima întâlnire

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția lui și câți ani avea aceasta, la acea vreme: „Să nu afle părinții mei”. Locul special în care sportivul a scos-o la prima întâlnire

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția lui și câți ani avea aceasta, la acea vreme: „Să nu afle părinții mei”. Locul special în care sportivul a scos-o la prima întâlnire

Gica Hagi și soția lui, Marilena, s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 30 de ani și au făcut nunta în anul 1995. Ulterior, și-au întemeiat și o familie, devenind părinții lui Ianis și al Kirei.

Gallery

Marilena Hagi a rememorat unele momente de la începutul relației sale cu Gică Hagi. Fostul mijlocaș își dorea foarte mult să aibă o relație cu ea și a avut răbdare, pentru ca aceasta să își termine facultatea. Se vedeau după cursuri, în secret și nici nu au spus că sunt împreună, o perioadă.

Cum s-au cunoscut Marilena și Gică Hagi

Gică Hagi și Marilena și-au oficializat relația la o petrecere, după ce, fericiră de ceea ce i se întâmplă, aceasta i-a povestit surorii sale cu cine iese la întâlniri.

Ca un adevărat gentleman, Gică Hagi a invitat-o pe Marilena la un restaurant foarte bine cotat, iar prima lor întâlnire a fost plină de emoții. Cu toate acestea, actuala soție a sportivului susține că a reușit să se simtă în largul ei, deoarece se aseamănă din punct de vedere al caracterului.

„Eram student în anul doi și venea să ma ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei”, a povestit Marilena, conform Newsweek.

Gică Hagi a divorțat de prima soție

Înainte de o cunoaște pe mama copiilor săi, Gică Hagi a fost însurat cu Lena Celnicu, dar au divorțat după doar câteva luni de când au spus „Da”. La acea vreme, Gică Hagi avea 25 de ani, iar evenimentul a fost unul de proporții, cu sute de invitați, șapte feluri de mâncare, iar ținutele au fost comandate de peste hotare.

Cererea de divorț a fost depusă chiar de Gică Hagi, care a precizat că Lena Celnicu nu a adus pâinea la timp la masa, dar și că, în cafea, a pus miere în loc de zahăr. În anul 2004, aceasta s-a recăsătorit și a devenit și ea mamă a doi copii.

 

Sursa: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni