• PRO TV
  • Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare, de Revelion, la hotelul lui Gheorghe Hagi. Nu oricine își permite acest lux

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare, de Revelion, la hotelul lui Gheorghe Hagi. Nu oricine își permite acest lux

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare, de Revelion, la hotelul lui Gheorghe Hagi. Nu oricine își permite acest lux

Reputația de care Gheorghe Hagi se bucură în fotbal i-a adus și sume frumoase de bani, pe care a decis să le investească, pentru ca acestea să se înmulțească. Și-a deschis un hotel de lux, iar prețurile sunt pe măsură.

Gallery

​Cine are bani poate face Revelionul la hotelul pe care îl deține Gheorghe Hagi, dar doritorii trebuie să știe că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Hotelul se află în Mamaia, ceea ce face ca prețul pentru o noapte să fie generos.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gheorghe Hagi, de Revelion

Prețurile pe care Gheorghe Hagi le cere pentru o noapte de cazare, la trecerea dintre ani, sunt mai mici decât în plin sezon estival, dar, chiar și așa, nu toată lumea își permite. Acesta a achiziționat hotelul în urmă cu 24 de ani și, în prezent, este una dintre cele mai importante unități de cazare de pe litoralul nostru.

Hotelul este situat la doar 20 de metri de plajă și are peste 120 de camere. Cei care îi trec pragul se bucură de centru spa, de o piscină interioară, de sauna, de o zonă de fitness și de multe altele, inclusiv de o sală de conferințe.

Conform Fanatik, în perioada sărbătorilor de iarnă, o noapte de cazare costă 760 de lei, tariful pentru perioada 30 decembrie-1 ianuarie fiind de 1.520 de lei.

Vara, în plin sezon estiva, în schimb, o cameră ajunge la 1.000 de lei pe noapte, deoarece și cererea este pe măsură.

Gheorghe Hagi va fi socru mare

Gheorghe Hagi urmează să fie socru mare, deoarece fiul lui, Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi s-au bucurat și de o petrecere de logodnă, care a reprezentat cel mai frumos moment din viața lor, până în prezent.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au luat parte prietenii și membrii familiilor celor doi. Ianis a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la Paris, în timpul unei vizite.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni