• PRO TV
  • Ianis Hagi, prima reacție după ce România s-a calificat la Campionatul European din 2024: „Cred în destin, nu în coincidențe”

Ianis Hagi, prima reacție după ce România s-a calificat la Campionatul European din 2024: „Cred în destin, nu în coincidențe”

Ianis Hagi, prima reacție după ce România s-a calificat la Campionatul European din 2024: „Cred în destin, nu în coincidențe”

Ianis Hagi a avut un aport uriaș la calificarea României la Campionatul European din 2024, după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Israel.

Gallery

​Meciul Israel-România s-a jucat sâmbătă seară, în Ungaria, în cadrul etapei a noua a Grupei I în preliminăriile Campionatului European din 2024. România a învins, cu un scor de 2-1, după golurile marcate de George Pușcaș, în minutul 10 și Ianis Hagi, în minutul 63. 

După încheierea partidei, Ianis Hagi a avut o primă reacție, fiind fericit că a reușit să contribuie la calificarea României la Campionatul European din 2024:

„Suntem fericiți. Am spus că România este pregătită și am dovedit în seara asta că România a fost pregătită. Nu cred că am schimbat mult. Știam că trebuie să fim echilibrați. Suntem conștienți unde suntem, am gestionat bine momentele. Am reușit în seara asta din nou să o facem. Știam că trebuie să ne continuăm planul și știam că o să vină și golurile. Sincer, nici nu mai știu cum a ajuns mingea la mine.

(n.r. întrebat dacă crede în coincidențe: Anghel Iordănescu și Gheorghe Hagi au calificat România în urmă 30 de ani, acum copiii lor, Edi și Ianis…) În coincidențe nu cred, cred în destin. Îți faci destinul așa cum muncești zi de zi. Mister este un muncitor, noi am avut de mici mentalitatea că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Cum am spus-o, România a fost pregătită și cred că suntem pe merit la turneul final.

Rămâne să jucăm acum pe Arena Națională cu un stadion plin, încercă să îi facem fericiți pe oameni, dar clar să fim pe primul loc este un avantaj”, a spus Ianis Hagi, pentru un post TV.

Sursă foto: Ianis Hagi/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni