• PRO TV
  • Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat de Crăciun. Rochia fabuloasă purtată de tânără a costat o mică avere

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat de Crăciun. Rochia fabuloasă purtată de tânără a costat o mică avere

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat de Crăciun. Rochia fabuloasă purtată de tânără a costat o mică avere

Crăciunul din 2023 a fost cu adevărat magic pentru Ianis Hagi și Elena Tănase, care au ales să se cunune în această zi magică. Cei doi au petrecut alături de familie și cei mai buni prieteni într-un local din București.

Aproximativ 400 de oameni au participat la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase, printre care Gică Popescu, Gabi Balint, părinții Simonei Halep și Gigi Becali. Acesta din urmă s-a dat în spectacol pe ringul de dans.

Elena Tănase a arătat fabulos într-o spectaculoasă rochie roșie. Potrivit cancan.ro, ținuta este o creație a brandului Marchesa și ar fi costat circa 10.000 de dolari. Rochia tip sirenă i-a pus perfect corpul în valoare. Cu umerii goi și mulată pe talie, ținuta i-a venit perfect “doamnei Hagi”.

Aceasta este practic a doua petrecere a cuplului de când au anunțat că se căsătoresc. Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena la Paris, într-un cadru romantic lângă Turnul Eiffel, cu un inel în valoare de 100.000 de euro. A urmat o petrecere mai restrânsă de logodnă în vară, iar acum și-au chemat toți prietenii, de Crăciun, să sărbătorească.

„În primul rând trebuie să vă mulțumim că ați venit aici, să ne fiți alături. Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim că ne-au susținut necondiționat din prima zi. Așa cum vedeți pe fețele noastre, suntem foarte fericiți și bucuroși.

Este un an pe care-l voi ține minte mereu, a fost anul în care mi-am revenit după accidentare, primul meu meci după un an de zile de chin, iar în a doua parte a anului au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa națională, clar, dar de mic copil mi-am dorit să-mi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

Gallery

„Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea și sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a spus și Elena Tănase.

Sursa foto: Pro TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni