• PRO TV
  • Celebra cântăreață și-a anunțat retragerea din industria muzicală: „Și noi avem un termen de garanție”

Celebra cântăreață și-a anunțat retragerea din industria muzicală: „Și noi avem un termen de garanție”

Celebra cântăreață și-a anunțat retragerea din industria muzicală: „Și noi avem un termen de garanție”

O îndrăgită cântăreață de la noi din țară și-a anunțat retragerea din industria muzicală.

Gallery

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, chiar dacă mai are mulți ani de petrecut pe scenă, artista se gândește deja la momentul în care își va încheia cariera în industria muzicală.

Ce planuri are Minodora după retragerea din muzică

Chiar dacă mai are mulți ani de petrecut în această industrie, încântând oamenii cu vocea ei, Minodora se gândește la momentul în care va fi nevoită să se retragă din muzică.

Artista spune că acest moment va veni mai repede pentru ea decât pentru restul cântărețelor, având deja un plan bine pus la punc. Aceasta și-a proiectat deja în minte evenimentul prin care va face acest lucru.

„La un moment dat trebuie să mă retrag din cariera muzicală în glorie, nu vreau să stau să intru la 80 de ai în scenă, și noi avem un termen de garanție. Se duce fața de tot, clar că se duce și glasul și trebuie să te retragi în glorie. Îmi doresc să fac un spectacol prin care să anunț asta și să mă retrag. Am 46 de ani împliniți, cam 20 de ani (n.r. mai stă în muzică). Depinde cum arăt. Dacă personal, arăt prea fosilă, adio ecran”, a declarat Minodora în cadrul unei emisiuni.

Citește și: 

Vârsta este una dintre preocupările majore ale artistei, care spune că după ce a depășit pragul de 40 de ani a început să aibă tot felul de gânduri ce o nelinișteau. Minodora spune că a suferit și de o oarecare formă de depresie, peste care a trecut destul de greu.

„O să fac tot posibilul să-mi bag în față, să mă aranjez, dar și cu astea nu te mai poate ține glasul, nu mai e respirația la fel. Mie nu-mi place că îmbătrânesc, la 40 de ani am intrat în depresie. Eu peste 4 ani am 50. Deși ca vibe, ca stare sunt o tipă pozitivă, mama mea a fost la fel. Eu nu mai rezist la petreceri cum rezistam, eu la 22:30 în cursul săptămânii sunt în pat, al 22:45 dorm, pentru că de la atâta muncă, eu adorm instant, am exercițiu. Dorm și după-amiaza, am oră de somn, de la 14:00 la 16:00. Chiar mă odihnesc, dacă nu am treabă, e foarte important”, a mai spus aceasta.

Citește și:

​Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni