• PRO TV
  • Care-i Kate și care-i Heidi? Sosia prințesei de Wales reacționează la teoria potrivit căreia ea ar fi în filmuleț, alături de William, în piața din Windsor

Care-i Kate și care-i Heidi? Sosia prințesei de Wales reacționează la teoria potrivit căreia ea ar fi în filmuleț, alături de William, în piața din Windsor

Care-i Kate și care-i Heidi? Sosia prințesei de Wales reacționează la teoria potrivit căreia ea ar fi în filmuleț, alături de William, în piața din Windsor

Cel mai recent video care circulă pe internet cu prințesa de Wales a stârnit teorii ale conspirației printre internauți, iar mulți dintre ei cred că persoana filmată alături William, în piața agricolă din Windsor, vestul Londrei, ar fi de fapt Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton.

Gallery

Fanii prințesei nu o recunosc pe Kate Middleton în fotografiile și clipul publicate de site-ul TMZ, pe care îl acuză de fake news și că au fotografiat o „dublură” ca să inducă lumea în eroare.

Citește și: Primele imagini cu Kate Middelton nu pun capăt conspirațiilor: “Sută la sută aia nu e Kate, ce au făcut cu ea?”

Pe TikTok circulă mai multe filmulețe în care internauții spun că persoana filmată alături William, în piața agricolă din Windsor, ar fi de fapt Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton.

@erinraii The TMZ video of Kate Middleton has me up past my bedtime. Maybe it’s not #katemiddleton OR #princewilliam ???? The walk, the height, and no other evidence is sus. I have watched so many videos of Kate Middleton walking and in the TMZ video it is not her walk. #greenscreen #royalfamily ♬ original sound - Erin

Cine este Heidi Agan și cum a devenit cunoscută

Site-ul web al lui Heidi Agan o descrie ca fiind „sosia aproape perfectă a lui Kate Middleton din Marea Britanie”. (Vezi cum arată Heidi Agan în imaginile din GALERIA FOTO de mai sus)

Heidi a devenit populară în perioada 2010-2011, când la Casa Regală a Marii Britanii se făceau pregătiri pentru ceea ce avea să fie numită „nunta secolului”. Heidi lucra ca ospătăriță când clienții au început să facă poze cu ea datorită asemănării izbitoare cu Kate Middleton.

Britanica a trimis câteva fotografii la o agenție de talente și viața i s-a schimbat radical două luni mai târziu. A reușit să renunțe definitiv la meseria de chelneriță pentru a lucra ca sosie a lui Kate.

De mai bine de zeci ani, Heidi (43 de ani), care e originară din Staffordshire, participă la emisiuni, petreceri private și evenimente promoționale din întreaga lume. Dacă în trecut încasa 10 dolari pe oră ca ospătăriță la un lanț de restaurant italiene din Marea Britanie, azi Heidi e plătită regește doar pentru că arată ca prințesa de Wales.

În 2012, ea a declarat pentru Daily Mail că fiica ei, pe atunci în vârstă de 3 ani, arăta cu degetul spre fotografiile cu Middleton din reviste și spunea: „Aici ești tu, mami”.

Deşi asemănarea i-a adus mai multe beneficii și satisfacții, femeia a povestit că jobul ei vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute.

„Am primit și amenințări cu moartea sau mesaje răutăcioase. Unii nu sunt fani ai familiei regale. Am învățat să nu pun la suflet. Toată lumea are o opinie și asta este în regulă”, spunea Heidi într-un interviu.

Cum a reacționat sosia lui Kate Middleton la teoria potrivit căreia ea ar fi în filmuleț cu William

După ce filmulețul cu Kate Middleton a început să circule pe net, numele lui Heidi Agan a început să fie tot mai des vehiculat.

Heidi Agan a declarat pentru Metro că nu avea cum să fie ea în acel filmuleț pentru că pentru că era ocupată cu o „slujbă de profesor” în altă parte.

„În mod evident, au existat unele speculații cu privire la faptul că în acea înregistrare și în fotografiile respective nu erau Kate și William. De fapt, propria mea rețea de socializare a luat-o razna deoarece oamenii credeau că sunt eu, dar știu că nu este așa. Eram la serviciu în acel moment. Cred 100% că sunt Kate Middleton și William în acel filmuleț", a adăugat ea, potrivit sursei menționate mai sus.

În timpul interviului acordat publicației, ea a vorbit și despre zvonurile privind absența lui Kate Middleton. „Așadar, ea este în viață și putem fi siguri de asta. Totul a mers prea departe. A început ca o glumă despre 'unde este Kate', dar acum s-a transformat într-o adevărată dramă, așa că trebuie să înceteze”, a conchis Agan.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni