• PRO TV
  • Jador, apel pe Internet! Artistul a rămas fără lucruri importante din casă, după ce chiriașul i le-a vândut. Artistul a fost țepuit de un apropiat: „Aveți grijă cui faceți bine”

Jador, apel pe Internet! Artistul a rămas fără lucruri importante din casă, după ce chiriașul i le-a vândut. Artistul a fost țepuit de un apropiat: „Aveți grijă cui faceți bine”

Jador, apel pe Internet! Artistul a rămas fără lucruri importante din casă, după ce chiriașul i le-a vândut. Artistul a fost țepuit de un apropiat: „Aveți grijă cui faceți bine”

Jador a făcut o serie de dezvăluiri. Artistul nu s-a mai putut abține și a vorbit public despre țepele pe care le-a primit din partea unei persoane apropiate.

Gallery

Jador, țeapă după țeapă din partea unui apropiat

Jador a vorbi public despre ultimele întâmplări din viața lui. Artistul a mărturisit că i-a dat bani cu împrumut frizerului său, în care avea mare încredere, însă l-a țepuit și nu a mai văzut niciun leu înapoi.

Mai mult, fostul concurent de la Survivor All Stars a vrut să îi facă un bine aceleiași persoane și a acceptat să ia în chirie o cunoștință a acestuia, fără să îi ceară vreun ban.

După toate acestea, artistul s-a ales cu o pagubă majoră, pe lângă faptul că prietenul frizerului său nu a plătit utilitățile, energie, gaze, întreținere și a lăsat datorii considerabile, acesta i-a vândut și lucrurile din casă.

Jador a povestit totul pe Internet și și-a sfătuit  fanii săi să fie foarte atenți atunci când vor să facă un bine cuiva.

„Pentru cei care îmi cer bani împrumut, am dat bani împrumut frizerului meu, lui Gabi, și nici nu mi-a dat banii înapoi, nici nu mă tunde. Măcar de mă tundea de banii ăia. Așa că nu-mi mai cereți bani împrumut! Și ca să vedeți ce înseamnă facerea de bine, Robert Ionescu l-a luat pe un băiat, l-a crescut cu el în Dubai, i-a dat să mănânce, i-a plătit în fiecare zi masa, cazarea, tot! El nu făcea nimic, doar din milă, pentru că el nu avea părinți. A venit în țară, ăsta era prietenul frizerului meu și acest frizer mi-a zis să-l bag și pe ăsta la mine în chirie și l-am băgat fără să-i iau un leu chirie, m-a lăsat cu datorii la întreținere și la lumină, la gaze. Mai mult decât atât, mi-a vândut și lucrurile din casă. Aveți grijă cui faceți bine, mai ales acestui frizer nenorocit!”, a spus artistul pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni